چگونه بورک پنیر و اسفناج درست کنیم؟
73 بار بازدید -
3 سال پیش
-
بورک اسفناج و پنیر، یکی
بورک اسفناج و پنیر، یکی از انواع بورک ترکی هستش که هم میتونه میانوعده باشه، هم یه پیشغذای سبک و خوشمزه.
مواد لازم:
خمیر یوفکا نیکشف
اسفناج خرد شده 200 گرم
پنیر موزارلا نیکشف به مقدار لازم
سیر رنده شده 2 حبه
پنیر فتا 100 گرم
نمک و فلفل
تخم مرغ جهت رومال 1 عدد
ابتدا سیرها رو تفت میدیم و اسفناجها رو بهشون اضافه میکنیم تا بپزه
نمک، فلفل و پنیر فتامون رو به ماهیتابه اضافه و با موادمون ترکیب میکنیم
2 قاشق از ترکیبمون رو به همراه مقداری پنیر موزارلا رو داخل خمیر یوفکا میپیچیم و داخل ظرف مخصوص فر میچینیم
کمی روغن زیتون رو با تخممرغ هم میزنیم و با قلمو به عنوان رومال روی خمیرها میکشیم تا بعد از پخت طلایی رنگ بشن و در انتها کمی کنجد روی خمیرها میریزیم و به مدت 15 تا 20 دقیقه داخل فر با دمای 180 درجه میذاریم تا پخته بشه
نوش جان
3 سال پیش
در تاریخ 1400/10/07 منتشر شده
است.
73
بـار بازدید شده