طرز تهیه حریره سیر/ پوره سیر

آشپزی با مهتاب
آشپزی با مهتاب
320 بار بازدید - 2 ماه پیش - چند نکته مهم : (۱)
چند نکته مهم : (۱) دستگاهتون حتما خشک و تمیز باشه که کپک نزنن (۲) سیر ها را یک تا دو ساعت روی پارچه پهن کنید تا رطوبت شون کشیده بشن و کاملا خشک بشن. (۳) پوره کنید و بهش نمک و روغن اضافه کنید و مجدد پالس بزنید تا یکدست بشن. (۴) در شیشه تمیز و خشک و عاری از هرگونه چربی بریزید ، تاکید میکنم رطوبت در شیشه باعث کپک زدن سیر میشه (۵) هر بار که استفاده میکنید از قاشق تمیز و خشک استفاده کنید تا موجب کپک نشه. (۶)روی سیر در انتها مجدد روغن بریزید تا موجب نفوذ هوا نشه (۷) بعد از مدتی کمی تغییر رنگ میدن نگران نباشید و طبیعیه ممنونم که همراهم بودید، »»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» #طرزتهیه_حریره_سیر #پوره_سیر #فریز_سیر #نحوه_فریز_کردن_سیر #حریره_سیر #سیر #سیر_خشک #غذا #فست_فود #فوری #ایرانی #خونگی #خانگی #اشپزی #حریره_سیر_اشپزی_بامهتاب
2 ماه پیش در تاریخ 1403/04/20 منتشر شده است.
320 بـار بازدید شده
... بیشتر