طرز تهیه حریره سیر/ پوره سیر
320 بار بازدید -
2 ماه پیش
-
چند نکته مهم :
(۱)
چند نکته مهم :
(۱) دستگاهتون حتما خشک و تمیز باشه که کپک نزنن
(۲) سیر ها را یک تا دو ساعت روی پارچه پهن کنید تا رطوبت شون کشیده بشن و کاملا خشک بشن.
(۳) پوره کنید و بهش نمک و روغن اضافه کنید و مجدد پالس بزنید تا یکدست بشن.
(۴) در شیشه تمیز و خشک و عاری از هرگونه چربی بریزید ، تاکید میکنم رطوبت در شیشه باعث کپک زدن سیر میشه
(۵) هر بار که استفاده میکنید از قاشق تمیز و خشک استفاده کنید تا موجب کپک نشه.
(۶)روی سیر در انتها مجدد روغن بریزید تا موجب نفوذ هوا نشه
(۷) بعد از مدتی کمی تغییر رنگ میدن نگران نباشید و طبیعیه
ممنونم که همراهم بودید،
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
#طرزتهیه_حریره_سیر
#پوره_سیر
#فریز_سیر
#نحوه_فریز_کردن_سیر
#حریره_سیر #سیر #سیر_خشک #غذا #فست_فود #فوری #ایرانی #خونگی #خانگی #اشپزی #حریره_سیر_اشپزی_بامهتاب
2 ماه پیش
در تاریخ 1403/04/20 منتشر شده
است.
320
بـار بازدید شده