چرا بیکینگ پودر و جوش شیرین یکسان نیستند؟
20 بار بازدید -
4 ماه پیش
-
بیکینگ پودر و جوش شیرین
بیکینگ پودر و جوش شیرین (همان بیکربنات سدیم) دو ماده تخمیری و البته شیمیایی هستند که در پخت غذا یا خوراکی هایی که نیاز به فعل و انفعالات خاص دارند مورد استفاده قرار میگیرند.
جوش شیرین در دستور العمل هایی استفاده میشود که یک ماده اسیدی مانند خامه، کره دوغ یا آب مرکبات. اسیدی نیز شامل آن است. برعکس، پودر بیکینگ معمولاً وقتی استفاده میشود که مواد بکار رفته در دستور پخت ، خاصیت اسیدی ندارد. زیرا از قبل به این پودر خاصیت اسیدی نیز اصافه شده و میتواند به صورت خود به خود واکنش نشان داده و کربن دی اکسید آزاد کند. محصولات غذایی خوب پخته شده (کیک و نان و ) میتوانند تا حد زیادی در میزان اسیدیته ای که دارند متفاوت باشند. برای تولید این محصولات لازم است که تعادل خوبی بین اسید و باز برقرار شود. بنابراین اگر از یک محصول خاص خوشتان میآید و فکر میکنید که خوشمزهتر از سایر محصولات است مطمئن باشید آنها تعدل خوبی بین اسید و باز برقرار کرده اند. با این حال و با وجود تفاوت و فرق بیکینگ پودر و جوش شیرین ممکن است در برخی از دستور پختها شاهد این باشیم که هم جوش شیرین و هم بیکینگ پودر با هم مورد استفاده قرار بگیرند. معمولا در مواقعی که دستور پخت شامل مواد اسیدی است اما به اندازه کافی خاصیت برآورندگی یا پف کنندگی را ندارد از ترکیب بینگ پودر با جوش شیرین استفاده میشود.
4 ماه پیش
در تاریخ 1403/03/16 منتشر شده
است.
20
بـار بازدید شده