Persian Eggplants Stew with Chicken | خورشت بادمجان با مرغ (روش سه مربی)

GlobalFoodFusion
GlobalFoodFusion
359 بار بازدید - 3 سال پیش - Persian Eggplants Stew with Chicken
Persian Eggplants Stew with Chicken | خورشت بادمجان با مرغ (روش سه مربی) | خورش مسمای بادمجان شمالی Khoresh Bademjan / Khoresht Bademjan Chicken Eggplant Stew Aubergine Stew خورش مسمای بادمجان شمالی (سرآشپز یعقوبی) خورش بادمجان با فیله مرغ (سرآشپز کاملیا) خورش مسمای بادمجان (خانم جوکار) خورشت مسمای بادمجان خورش مسما بادمجان Subscribe to "Ashpazi.890m" on: YouTube: https://www.seevid.ir/c/Ashpazi890m?sub_confirmation=1 Pinterest: https://nl.pinterest.com/ashpazi890m/pins/ Aparat: https://www.aparat.com/GlobalFoodFusion/videos ஜ۩۞۩ஜஜ۩۞۩ஜஜ۩۞۩ஜ Persian Eggplants Stew with Chicken | خورشت بادمجان با مرغ (با روش سه مربی) | خورش مسمای بادمجان شمالی یکی از خورش‌های اصیل ایرانی خورش مسما بادمجان یا غوره بادمجان است که اکثر افراد، مخصوصا طرفداران بادمجان، عاشق آن هستند. مواد لازم برای ۳ نفر مرغ: ۲ تکه بادمجان قلمی: ۴ عدد گوجه‌فرنگی: ۲ عدد پیاز: ۱ عدد غوره: نصف پیمانه زعفران دم کرده: به میزان لازم زردچوبه، ادویه‌ی کاری، فلفل سیاه و نمک: به میزان دلخواه طرز تهیه مسمای بادمجان ۱. برای شروع پوست بادمجان‌ها را بگیرید، اما قسمت سر آن‌ها را جدا نکنید. سپس یک برش کوچک عمودی روی هر بادمجان بزنید و برای یک ساعت در آب نمک غلیظ قرار دهید تا تلخی آن گرفته شود. سپس آن‌ها را با آب گرم شسته و خشک کنید و در روغن سرخ کنید. ۲. وقتی بادمجان‌ها را از تابه خارج کردید، مرغ‌ها را به همراه کمی نمک و زردچوبه در همان تابه سرخ کنید. ۳. مرغ را پس از سرخ شدن از تابه خارج کنید و سپس پیاز را که به صورت نگینی خرد کرده‌اید، در تابه تفت دهید و ادویه‌ها را به آن اضافه کنید. ۴. بعد از ادویه، رب گوجه‌فرنگی را به پیاز اضافه کنید. ۵. بعد از تفت دادن رب به همراه پیاز، ۳ پیمانه آب جوش به آن اضافه کنید و اجازه دهید سس به جوش بیاید و بعد نمک آن را تنظیم کنید. ۶. بعد از اینکه سس کمی جوشید و غلیظ شد، تکه‌های مرغ سرخ شده را در آن قرار دهید و اجازه دهید ۲ ساعت با حرارت کم بپزد تا جا بیفتد. در حین پخت ۲ تا ۳ بار مرغ‌ها را پشت‌ورو کنید. ۷. وقتی مرغ‌ها کاملا پختند و خورش به روغن افتاد، بادمجان‌های سرخ شده، گوجه‌فرنگی‌ها و غوره‌ها را در کنار مرغ‌ها قرار دهید. در این مرحله می‌توانید کمی آبغوره هم به خورش اضافه کنید و ۳۰ دقیقه دیگر به خورش زمان پخت بدهید تا طعم همه‌ی مواد به خورد هم بروند. ۸. خورش مسما بادمجان شما حاضر است. نوش جان - Bon Appetit
3 سال پیش در تاریخ 1400/04/04 منتشر شده است.
359 بـار بازدید شده
... بیشتر