ته چین ساده و خوشمزه
125 بار بازدید -
3 سال پیش
-
برنج ایرانی ۳ پیمانه،
زعفران
برنج ایرانی ۳ پیمانه،
زعفران دم کرده ۴ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
زرشک و کشمش ۱۰۰ گرم،
زرده تخم مرغ ۲ عدد،
ماست چکیده ۱ پیمانه،
زردچوبه و روغن به اندازه کافی
ابتدازعفرون را خوب در هاونگ میکوبیم. و با آب قاطی میکنیم در مرحله بعد در آب جوشیده نمک و برنج آب کش شده را اضافه میکنیم و اجازه میدهیم پخته شود .
در مرحله سوم در یک ماهیتابه کره زرشک و کشمش را تفت میدهیم(پوست پرتقال به دلخواه) گلاب را به مقدار لازم به آنها اضافه میکنیم
مرحله چهارم؛ زرده تخم مرغ و ماست روغن زعفرون و ادویه هارا اضافه میکنیم و به خوبی هم میزنیم .و در آخر با برنج مخلوط کرده و در درجه180 درجه به مدت 45 دقیقه قرار میدهیم .
ته چین ما حاضر است
نوش جاااااااااان
.
neganoon.ir/
3 سال پیش
در تاریخ 1400/09/15 منتشر شده
است.
125
بـار بازدید شده