طرز تهیه کلوچه پرتقالی خوشمزه مرحله به مرحله

آشپزی با سمیه
آشپزی با سمیه
7 هزار بار بازدید - 3 سال پیش - سلام مهربونا، اینم دستور پخت
سلام مهربونا، اینم دستور پخت کلوچه خوشمزه و نرم و لطیف مواد لازم: تخم مرغ ۲ عدد پودر شکر( شکر آسیاب شده) ۴۰۰ گرم ( تقریبا ۲ لیوان ) روغن مایع ۲۰۰ گرم (تقریبا 2/3لیوان) آب پرتقال ۱۲۰ گرم (تقریبا 1 لیوان) ماست ۸۰ گرم ( تقریبا ۴ قاشق غذاخوری) آرد سفید ۷۰۰ گرم ( تقریبا ۴ لیوان) بکینگ پودر ۱۰ گرم ( ۲ قاشق مرباخوری) رنده پوست پرتقال ۲ قاشق چایخوری مواد به دمای محیط برسه. آب ۲ عدد پرتقال رو گرفتم و از صافی رد کردم، تخم مرغ و پودر شکر رو با همزن حدودا ۵ دقیقه خوب زدم تا رنگش به سفیدی بزنه و کشدار بشه، رنده پوست پرتقال رو هم اضافه کردم. ماست و آب پرتقال و روغن مایع رو هم ریختم و ترکیب کردم. همزن رو کنار گذاشتم، بکینگ پودر رو هم ریختم، آرد رو سعی کنید زیاد نریزید خمیر خودش کمی چسبندگی داره، اگر دیدید خیلی چسبنده است کمی بریزید ولی در ریختن آرد محتاطانه عمل کنید، خمیر ورز دادن نمیخواد، فقط نیم ساعت داخل یخچال استراحت بدید که با استراحت چسبندگی رفع میشه. بعد از خمیر گلوله هایی به اندازه دلخواه، من ۶۰ گرم برداشتم و کف دست پهن کنید و داخل سینی فر بچینید. مابقی کاملا سلیقه ای هست، مثل طرح دادن و رومال زدن میتونید با چنگال کمی با فشار که بعد از پخت طرحش بمونه طرح بزنید. رومال هم ترکیب یک عدد زرده تخم مرغ با یک قاشق ماست هست، که رومال زده و کنجد میپاشیم. فر را از قبل به مدت ۱۵ دقیقه گرم کرده و سینی را طبقه وسط و با دمای ۱۷۰ درجه حدودا ۲۰ تا ۲۵ دقیقه قرار بدید. آخر هم یکی دو دقیقه گریل بالا را روشن کرده که روی کلوچه خوش رنگ شود. بدون فر داخل فر دست ساز یا تابه دو طرفه میتونید درست کنید. نوش جان
3 سال پیش در تاریخ 1400/11/06 منتشر شده است.
7,077 بـار بازدید شده
... بیشتر