خوب و بد آوردن علم ژنتیک بر سر سفره های مردم
594 بار بازدید -
8 سال پیش
-
شبکه دو- 1 خرداد 95-
شبکه دو- 1 خرداد 95- 20:30| رئیس دومین کنگره بین المللی ژنتیک با انتقاد از ایجاد وقفه در عملیاتی شدن ژنتیک گیاهی در کشور گفت: غذاهای اصلاح شده ژنتیکی یا همان تراریخته تولید داخل خیلی سالمتر از محصولات وارداتی هستند که بیشترشان تراریخته و احتمالا از عوامل ایجاد جهش ژنتیکی هستند.
8 سال پیش
در تاریخ 1395/03/02 منتشر شده
است.
594
بـار بازدید شده