عدس پلو گیاهی با سالاد شیرازی وسط جنگل(Adas polo Vegetable)

ZegenFood
ZegenFood
406 بار بازدید - 2 سال پیش - *ویدیو کامل عدس پلو* سلام
*ویدیو کامل عدس پلو* سلام به دوستان و همراهان زِگِن فود امروز قراره یه ویدیو جذاب و دوست داشتنی دیگه ای رو با هم به اشتراک بزاریم. در ادامه با ما همراه باشید. مواد لازم: عدس یک لیوان برنج یک لیوان ادویه: نمک، فلفل، دارچین به میزان دلخواه زعفران یک قاشق چای خوری کره گیاهی به میزان دلخواه روغن به میزان لازم زرشک یک قاشق غذاخوری سیب زمینی یک عدد کشمش نصف لیوان گردو دو قاشق غذاخوری پیاز یک عدد طرز تهیه: -برنج را در آب در حال جوش با نمک بریزید تا برای ابکش کردن کمی پخته شود. -عدس را از قبل با کمی نمک و آب بگذارید تا تقریبا پخته شود (نه کامل). -بعد از نیم پز شدن برنج و آبکش کردن آن عدس را هم که نیم پز شد ابتدا جدا آبکش کنید تا آب تیره آن باعث تغییر رنگ برنج نشود سپس برنج و عدس مخلوط با هم را در قابلمه مورد نظر بریزید. نکته: میزان نمک و روغن برنج بستگی به میزان ذائقه شما دارد. -بعد سیب زمینی نگینی را سرخ کنید و جدا نگه دارید. -بعد با روغن باقی مانده زرشک و کشمش و گردو را تفت بدهید. -در مورد پیاز بهتر است از پیاز سرخ کرده اماده استفاده شود که کمی خشک است و هنگام تزیین برنج زیباتر می شود. -در اواخر دم کشیدن برنج میتوانید کمی پودر دارچین هم روی برنج ریخته تا بوی خوبی داشته باشد. -در آخر زعفران از قبل دم کرده را با کمی کره گیاهی در صورت دلخواه با مقداری برنج دم کشیده مخلوط کنید. -سپس برنج را در ظرف مورد نظر بکشید و روی آن را با مواد اماده شده تزئین می کنید. نکته: میزان مواد تزیینی کاملا بستگی به سلیقه شما دارد. امیدوارم که از دیدن این ویدیو زیبا لذت برده باشید. راستی کانال یوتوب و ایستاگرام ما رو هم دنبال کنید. . کانال یوتوب : https://youtube.com/channel/UCS7FTwyHSXeNiEpZ5bZ2W5A . کانال اینستاگرام: https://instagram.com/zegenfood?igshid=YmMyMTA2M2Y=
2 سال پیش در تاریخ 1401/05/04 منتشر شده است.
406 بـار بازدید شده
... بیشتر