آموزش آشپزی ( مرغ ترش شکم پر شمالی )

نشریه اینترنتی نو جوان ها
نشریه اینترنتی نو جوان ها
732 بار بازدید - 2 سال پیش - مرغ درسته رو با پوست
مرغ درسته رو با پوست کاملا تمیز می کنیم با نمک و فلفل و زردچوبه و اب زعفران طعم دار کرده دو ساعت تو یخچال میزاریم سبزی معطر شامل چوچاق ،خالولش، نعنا، ریحان، برگ سیر، جعفری و گشنیز جمعا ۳۰۰ گرم پاک کزده شسته ووخرد کرده و میکس میکنیم گردو اسیاب شده ۳۰۰ گرم پیاز یک عدد رنده شده سیر سه حبه له شده رب الوچه نصف قاشق غ رب انار یک ق غ تمک و فلفل و ز دچوبه و دارچین همه با هم مخلوط شده و داخل روغن تفت میدیم ده دقیقه مرغ رو داخل روغن سرخ میکنیم مواد داخل شکم مرغ ریخته بقیشو داخل قابلمه میریزیم سه لیوان اب ریخته در دیگ رو میزاریم تا مرغ بپزه در این فاصله از سس کف قابلمه روی سطح سینه مرغ میریزیم چند جای سینه مرغ رو سوراخ کنین تا سس خوب جذبش بشه غلظت نهایی در حد فسنجان باشد نوش جااااان
2 سال پیش در تاریخ 1401/08/29 منتشر شده است.
732 بـار بازدید شده
... بیشتر