طرز تهیه ماکارون آسان و سریع

لاما کافه
لاما کافه
3 هزار بار بازدید - 2 سال پیش - مواد لازم برای [ماکارون] *
مواد لازم برای [ماکارون] * حدود 20 عدد 1 قاشق غذاخوری = 5 میلی لیتر 1 قاشق غذاخوری = 15 میلی لیتر 1 فنجان = 250 میلی لیتر 2 عدد سفیده تخم مرغ بزرگ (حدود 68 گرم) 50 گرم (1/4 فنجان) شکر گرانول 80 گرم (3/4 فنجان + 1 قاشق غذاخوری) آرد بادام 80 گرم (3/4 فنجان) پودر قند 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل (اختیاری) * من اضافه نکردم رنگ خوراکی (اختیاری) [کرم باترکرم آنگلیز (کره زرده تخم مرغ)] زرده تخم مرغ 2 عدد (40 گرم) 60 گرم (1/4 فنجان + 1 قاشق غذاخوری) شکر گرانول 60 گرم (1/4 فنجان) شیر 1/8 تن نمک 220 گرم (1 فنجان) کره بدون نمک 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل ساخت ماکارون (برای جزئیات به ویدیو مراجعه کنید) 1. تخم مرغ ها را به سفیده و زرده جدا کنید. 2. شکر را به سفیده تخم مرغ اضافه کنید تا مرنگ سفت شود. 3. پودر بادام و پودر قند را اضافه کنید و مخلوط کنید. 4. اضافه کردن رنگ (اختیاری) 5. ماکاروناژ برای غلظت مناسب درست کنید (به کار در فیلم مراجعه کنید). 6. پس از ورز دادن خمیر به اندازه مشخص، سطح آن را خشک کنید. 7. پس از گرم کردن در دمای 350 درجه فارنهایت (180 درجه سانتیگراد)، آن را تا 300 درجه فارنهایت (150 درجه سانتیگراد) کاهش دهید و حدود 12 تا 14 دقیقه در فر قرار دهید. درست کردن کره زرده تخم مرغ 1. شکر، نمک و شیر را به زرده تخم مرغ اضافه کنید و بدون گلوله مخلوط کنید. 2. دمای مخلوط را با قرار دادن روی حرارت ملایم بالا ببرید. (به ویدیو مراجعه کنید) 3. وانیل را اضافه کنید و مخلوط کنید سپس تا دمای اتاق خنک کنید. 4. بعد از نرم شدن کره، مخلوط زرده خنک شده را کم کم به آن اضافه کنید. تمام مخلوط زرده را اضافه کنید. 5. باترکریم را روی ماکارون ها بمالید. https://lamacafe.ir https://coldbrewcoffee.ir
2 سال پیش در تاریخ 1401/11/12 منتشر شده است.
3,044 بـار بازدید شده
... بیشتر