آشپزی ملکولی - اسپاگتی میوه

انباری فیزیکی
انباری فیزیکی
6.9 هزار بار بازدید - 10 سال پیش - آشپزی مولکولی یک علم محسوب
آشپزی مولکولی یک علم محسوب میشه! در این علم تحولات فیزیکی و شیمیایی مواد تشکیل دهنده­ ی هر غذا رو در طی پخت و پز مورد بررسی قرار میدند. دو چیز باعث شد این رشته خیلی زود رشد و پیشرفت کنه: یکی اینکه این علم بررسی بین فیزیک و تغذیه رو شامل میشه و دیگه اینکه تونست تغییر عظیمی رو در ظاهر غذاهایی که برای مردم عادی شده بودند، ایجاد کنه. http://www.sitpor.org/2015/01/molecular-gastronomy/
10 سال پیش در تاریخ 1393/11/07 منتشر شده است.
6,952 بـار بازدید شده
... بیشتر