طرز تهیه قهوه دمی وی 60 (دم‌آوری قهوه با V60)

بن‌مانو
بن‌مانو
3.1 هزار بار بازدید - پارسال - دم‌آوری قهوه با دم‌افزار وی
دم‌آوری قهوه با دم‌افزار وی 60 خیلی پیچیده نیست و فقط نیاز به مقداری ظرافت در انجام کار دارد. در این ویدئو *روش دم‌آوری قهوه با وی سیکستی* را بررسی کردیم تا به یک باریستا حرفه‌ای تبدیل شوید و هر روز صبح یک فنجان قهوه خوشمزه و بی‌نظیر درست کنید. -------------------------------------------------------- *طرز تهیه قهوه با وی ۶۰* *تجهیزات لازم* - دم‌افزار V60 - فیلتر کاغذی - کتل برقی - ترازو تایمر‌دار - قهوه آسیاشده یا دان قهوه - فنجان یا ماگ *مراحل دم‌آوری قهوه با وی۶۰* *قدم اول:* کتل برقی را روشن کنید و اجازه بدهید آب به دمای ۹۴ درجه سانتی‌گراد برسد. اگر از دان قهوه استفاده می‌کنید، در این مرحله با استفاده از آسیاب دستی یا برقی، قهوه را آسیاب کنید. *قدم دوم:* فیلتر کاغذی را باز کنید و درون وی ۶۰ بگذارید. *قدم سوم:* نوبت شستن فیلتر کاغذی و گرم‌کردن اولیه وی۶۰ است. این‌کار را جدی بگیرید، زیرا باعث می‌شود قهوه ته مزه کاغذ به خودش نگیرد، فنجان گرم می‌شود و فیلترها به دیواره‌های وی۶۰ می‌چسبد. *قدم چهارم:* آب را خالی کنید تا وارد مرحله اصلی شویم. *قدم پنجم:* به آرامی قهوه آسیاشده را درون فیلتر بریزید. *قدم ششم:* در این مرحله،کمی ‌آب روی پودر قهوه بریزید، طوری که قهوه را فقط خیس کند. بعد از ۱۵ تا ۳۰ ثانیه، ۵۰ گرم آب دیگر اضافه کنید. این‌ مکث، باعث افزایش حجم پودر قهوه (به اصطلاح شکوفا شدن) می‌شود و حباب‌هایی روی قهوه ایجاد می‌کند. *قدم هفتم:* بعد از این‌که حباب‌هایی روی فیلتر ظاهر شدند، به آرامی ‌و با حرکات چرخشی ۱۰۰ گرم آب روی فیلتر (به‌صورت حلزونی) بریزید. در مرحله ریختن آب عجله نکنید و طوری عمل کنید که همه پودر‌های قهوه خیس شوند. بعد از ۶۰ ثانیه، ۵۰ گرم و مجدد بعد از ۹۰ ثانیه، ۵۰ گرم آب دیگر بریزید. *قدم هشتم:* حدود ۳ دقیقه صبر کنید تا آخرین قطره از قهوه به درون ماگ ریخته شود. *قدم نهایی:* حالا قهوه وی ۶۰ شما آماده سرو است و یک قهوه سبک با وضوح طعمی بالا دارید. *برگرفته از سایت بن مانو:* www.bonmano.com/v60
پارسال در تاریخ 1402/05/30 منتشر شده است.
3,136 بـار بازدید شده
... بیشتر