طرز تهیه ادویه پاپریکا

ادویه مارکت خوش باکس
ادویه مارکت خوش باکس
2.7 هزار بار بازدید - 3 سال پیش - در این ویدئو نحوه خشک
در این ویدئو نحوه خشک کردن و تهیه پودر پاپریکا رو به شما آموزش دادیم میتونید توی خونه راحت درست کنید و مصرف کنید پاپریکا یکی از پرکاربردترین ادویه هاست که باااید تو هر آشپزخونه ای باشه هم برای خوشمزه و خوش طعم کردن غذا و هم برای رنگ دادن به خیلی از غذا ها استفاده میشه اما پاپریکا طبیعیییش خوبه یا باید از جای مطمئن خرید کنید یا اینکه تو خونه میتونید خیلی راحت تهیه کنید دستورش رو هم براتون میذارم _____________________________ پاپریکا 1️ ابتدا فلفل دلمه رو شسته و ضدعفونی میکنیم 2️ بعد از شستشو؛ هسته و قسمت های سفید رنگ داخلی فلفل رو میگیریم پ ن : اگر هسته رو نگیریم پودرمون تلخ میشه واگر قسمت های سفید رنگ رو نگیریم پودرمون رنگش قرمزه قرمز نمیشه 3️ تو این مرحله فلفل رو بصورت خلالی برش نازک میزنیم ، هرچقدر برشمون نازکتر باشه بهتره چون بهتر خشک میشه 4️ فلفل های برش زده رو میتونیم توی ماکروفر ، روی بخاری ،شوفاژ و آفتاب،یا دستگاه میوه خشک کن بریزیم تا کامل خشک بشن 5️ بعد ازینکه خشک شد میتونیم با دستگاه آسیاب خونگی هم آسیاب کنید ، دقت کنید که باید در حدی خشک بشه که ترد ترد و شکننده باشه 6️ پودر‌پاپریکامون آمادست و میتونیم استفاده کنیم بعد ازینکه آسیاب کردین ممکنه که پودر حالت کلوخه داشته باشه که کاملا طبیعیه و مشکلی نداره _____________________________ اگر این پست براتون مفید بوده بفرستید برای دوستانتون تا بتونن این ادویه طبیعی رو تهیه کنن و با خیال راحت مصرف کنن برای سفارش این محصول میتونید به وبسایت ما مراجعه کنید @sibesabz_shop www.khoshbox.com
3 سال پیش در تاریخ 1400/01/31 منتشر شده است.
2,764 بـار بازدید شده
... بیشتر