#کرم_بروله

اشپزی با غذاهای ترجمه شده
اشپزی با غذاهای ترجمه شده
21 بار بازدید - 9 ماه پیش - #کرم_بروله #crème_brûlée #creme_brulee کرم بروله
#کرم_بروله #crème_brûlée #creme_brulee کرم بروله یک دسر فرانسور فوق العاده خوشمزه و معروف است که طرز تهیه راحتی دارد. این دسر تنها با 4 ماده تهیه می شود. زرده تخم مرغ و شکر و خامه و شیراز اجزای این کرم هستند البته روشهای مختلفی داره که کمی با هم فرق دارن ولی در کل یه دسر بسیار خوشمزه هست مواد لازم زرده تخم مرغ 3عدد شکر 35 گرم ( حدود 3 ق غ) شیر 100 میلی لیتر خامه صبحانه 200 گرم وانیل 1/4 ق چ 40 دقیقه در حرارت °160 2ساعت داخل یخچال قرار میدیم بعد پخت موقع سرو از شکر برای روی دسر استفاده میکنیم اگر این شکر قهو های باشه بهتره یک کاسه بزرگ را برداشته و زرده ها را داخل آن می ریزیم. شکر را اضافه کرده و حدود 5 دقیقه هم می زنیم . هم زمان با همزدن زرده ها، خامه صبحانه را درون قابلمه کوچکی ریخته همراه شیر و روی شعله کم قرار می دهیم تا آب شود. نزدیک به جوش آن را از روی شعله بر می داریم. به تخم مرغ ها وانیل اضافه کرده و مجددا کمی می زنیم تا خوب مخلوط شود. وقتی خامه روی حرارت آب شد و از کناره های ظرف شروع به حباب دادن کرد زیر شعله گاز را خاموش می کنیم. سپس کم کم خامه گرم و شیر را به زرده ها اضافه می کنیم و هم می زنیم. وقتی کامل مخلوط شد وانیل رو هم افزوده این مواد رو از صافی رد میکنیم تا یکدست بشه داخل قالب های کاسه ای یک نفره می ریزیم. اطراف قالب را تمیز می کنیم و داخل یک سینی یا ظرف پهن می گذاریم. حالا حدود یک سوم ارتفاع قالب ها را در سینی آب پر می کنیم. فر را حدود یک ربع ساعت با دمای 160 درجه سانتی گراد گرم میکنیم و حدود 40 دقیقه داخل فر قرار میدیم در این مرحله سینی را از فر در آورده و می گذاریم تا از حرارت بیفتد و سرد شود سپس داخل یخچال به مدت2 ساعت قرار می دهیم . بعد از زمان معین، قالب ها را بیرون آورده، روی آن شکر می ریزیم طوری که سطح دسر را یک لایه شکر بپوشاند. حالا باید شکر روی دسر ها را کاراملی کنیم. می توانیم با استفاده از تورچ روی شکر ها را کاراملی می کنیم. اگر تورچ دم دست نبود می توان به مدت خیلی کم از گریل فر برای کاراملی کردن شکر استفاده کرد. بعد اینکار 3دقیقه صبر کرده سرو میکنیم در ادامه دسر را سرو می کنیم.
9 ماه پیش در تاریخ 1402/09/17 منتشر شده است.
21 بـار بازدید شده
... بیشتر