طرز تهیه سرکه سیب

Cookingbend
Cookingbend
8.3 هزار بار بازدید - 4 سال پیش - دوستان توضیحات روی کلیپ کامله
دوستان توضیحات روی کلیپ کامله فقط این نکته هارو حتما بخونید مهم هستن : ● بهترین زمان برای سرکه انداختن اويل بهار اواخر شهریور و اوایل پاییز هستش که هوا معتدله ●از این سرکه برای انواع غذا ، سالاد و ترشی میتونید استفاده کنید و برای مصرف ترشی بهتره قبلش جوشیده بشه . ● بهترین نوع سرکه که خواص دارویی هم داره اون سرکه ای هستش که اول تخمیر بشه و بعد به سرکه تبدیل بشه ( مثل همین سرکه ) ● نوع سیب فرقی نمیکنه ولی حتما باید شیرین باشه ظرفش حتما باید شیشه ای یا سفالی باشه ، ظرف پلاستیکی و فلزی نمیشه ● دقت کنید که درب ظرف رو نباید محکم ببندید چون در زمان تخمیر سیب مقدار زیادی گاز تولید میشه که اگه راه خروج نداشته باشد باعث ترکیدن ظرف میشه. از پیج(shur_o_shirin@)
4 سال پیش در تاریخ 1399/07/08 منتشر شده است.
8,323 بـار بازدید شده
... بیشتر