کباب گوشت شتر با سیخ انجیر

12.6 هزار بار بازدید - 4 سال پیش - برای تهیه کباب گوشت شتر
برای تهیه کباب گوشت شتر با سیخ انجیر، اولین چیزی که نیاز دارید، گوشت فیله یا حداقل «راستا» از شتر است؛ اگر این شتر جوان باشد، کارتان خیلی راحت‌تر خواهد بود و هر قدر سن شتر ذبح شده بیشتر باشد، نتیجه ضعیف تری خواهید گرفت. کار بعدی شما، خرد کردن گوشت است که باید لقمه های درشت تری نسبت به کباب های معمولی بگیرید چون سیخ های انجیری، خودشان ضخامتی دارند و این باید لحاظ شود. گوشت خرد شده و شسته شده را می توانید روی تعدادی برگ انجیر گذاشته و چند برگ دیگر هم روی گوشت ها بگذارید. این کار به ترد شدن بیشتر گوشت ها کمک خواهد کرد.
4 سال پیش در تاریخ 1399/08/18 منتشر شده است.
12,660 بـار بازدید شده
... بیشتر