کافه ریچارد راجرز در لندن/حلقه کامل و روث راجرز: داستان کافه رودخانه

محمد علی سهیلی مهر
محمد علی سهیلی مهر
47 بار بازدید - 3 سال پیش - روث راجرز سرآشپز و صاحب
روث راجرز سرآشپز و صاحب رستوران کافه ریور (لندن) است. او یکی از مشهورترین سرآشپزهای بریتانیا و یکی از تنها 50 زن تغییر دهنده بازی در غذا است. صحبت های او را در مورد داستان کافه رودخانه از یک مکان کوچک در رودخانه تیمز تا مکان نمادینی که امروز است بشنوید. در باره روث راجرز یکی از بنیانگذاران و سرآشپز رستوران ستاره دار میشلین River Café در لندن است، جایی که سرآشپزهای مشهوری مانند جیمی الیور، هیو فرنلی-ویتینگستال، توبی پوتوک و آوریل بلومفیلد در ابتدای کار خود یاد گرفتند که چگونه آشپزی کنند. روث راجرز همراه با شریک تجاری خود، رز گری فقید، به تغییر عادات غذایی در بریتانیا کمک کرده است، آشپزها و سرآشپزها را در سراسر بریتانیا و جهان تحت تاثیر قرار داده و الهام گرفته است. دیدگاه آنها برای غذاهای تازه و فصلی زمانی که در اواخر دهه 1980 معرفی شد انقلابی بود و اکنون به هسته اصلی منوی اکثر رستوران های برتر جهان تبدیل شده است. Ruth Rogers is chef and owner of River Café Restaurant (London). She is one of the UKs most famous chefs and one of only 50 women game-changers in food. Hear her talk on the River Café's story from a tiny place on the river Thames to the iconic place it is today. ABOUT Ruth Rogers is co-founder and chef of Michelin-starred restaurant River Café in London, where renowned chefs like Jamie Oliver, Hugh Fearnley-Whittingstall, Tobie Puttock, and April Bloomfield learned how to cook in their early careers. Together with her business partner, the late Rose Gray, Ruth Rogers has helped change eating habits in the UK, influenced and inspired cooks and chefs across Britain and the world. Their vision for fresh, seasonal food was revolutionary when introduced in the late 1980s, and has now become core to the menus of most of the top restaurants in the world.
3 سال پیش در تاریخ 1400/09/29 منتشر شده است.
47 بـار بازدید شده
... بیشتر