شله زرد مجلسی

Samaneh.shokoufian
Samaneh.shokoufian
6.3 هزار بار بازدید - 3 سال پیش - شله زرد سلام به روي
شله زرد سلام به روي ماه و مهربونتون مواد لازم: برنج نيم دانه ١ ليوان آب ٧ ليوان شكر 1/5 ليوان زعفران دم كرده نصف ليوان گلاب نصف ليوان خلال بادام نصف ليوان كره ٣٠ گرم هل و چوب دارچین 2 عدد طرز تهيه: برنج رو از شب قبل خيس بدين بعد قبل از پخت آب برنج رو خالي كنيد و برنج رو با ٧ ليوان آب بريزيد توي قابلمه و روي حرارت قرار بدين،بعد از جوش اومدن،شعله رو كم كنيد و شكر رو اضافه كنيد و هم بزنيد.بعد زعفران،هل و كره رو اضافه و هم بزنيد.اواخر پخت، خلال بادام رو كه ١ ساعت توي گلاب خيس داده بوديم رو اضافه ميكنيم.مدام هم ميزنيم تا غليظ و به اصطلاح لعاب دار بشه. از دم کنی استفاده کنین شله زرد لعابدار میشه به جاي برنج نيم دانه ميتونيد از برنج مصرفي تون استفاده كنيد. من خيلي كم هل ريختم چون دوست دارم طعم زعفران غالب باشه . اگه سوالي داشتين توي كامنت بپرسيد 4-8-15-16-24-42 24:14 براي آموزش هاي بيشتر پيج من رو دنبال كنيد @samaneh.shokoufian این پیج دوممه دوست داشتی فا. لو کن @samaneh_shokoufuan
3 سال پیش در تاریخ 1400/02/12 منتشر شده است.
6,346 بـار بازدید شده
... بیشتر