طرز تهیه کیک باقلوا یا شربتی درجه یک با دستور عالی

0 بار بازدید - 3 سال پیش - حتما این کیک باقلوا یا
حتما این کیک باقلوا یا شربتی عالی رو امتحان کنید که عالیه کیک باقلوا معمولا شکر زیادی درشون استفاده میشه اما این کیک به نسبت خیلی شکر کمتری استفاده میشه. مواد لازم برای رومال کردن کیک: زرده تخم مرغ: 1 عدد ماست: 1 قاشق غذاخوری زعفران دم کرده: 1 قاشق غذاخوری مواد لازم  برای کیک باقلوا: آرد: 310 گرم ( دو لیوان دسته دار فرانسوی و یک قاشق غذاخوری) شکر: 175 گرم (یک لیوان که یک پنج سرآن خالی است.) ماست: 120 گرم (نصف لیوان) روغن مایع: 50 گرم حدود یک چهارم لیوان کره: 40 گرم کره آب شده و روغن روی هم میشه یک سوم لیوان کمی بیشتر شربت بار یا عسل: یک قاشق غذاخوری زعفران دم کرده: 1قاشق غذاخوری بیکینگ پودر: نصف قاشق غذاخوری وانیل خالص: سر قاشق چایخوری تخم مرغ: 2 عدد توجه: تخم مرغ و ماست را از نیم ساعت قبل از یخچال خارج کنید که به دمای محیط برسند. مواد لازم برای شربت: نصف لیوان آب نصف لیوان شکر دو قاشق غذاخوری گلاب (دلخواه) دو فاشق غذاخوری زعفران دم کرده غلیظ سر قاشق چای خوری پودر هل
3 سال پیش در تاریخ 1400/05/22 منتشر شده است.
0 بـار بازدید شده
... بیشتر