تارت انبه - mango tart

پیکاچو
پیکاچو
652 بار بازدید - 4 سال پیش - خمیر تارت: آرد: ۲ لیوان
خمیر تارت: آرد: ۲ لیوان نمک: یک سر انگشت بیکینگ‌ پودر: نصف قاشق چای‌خوری پودر قند: نصف لیوان کره: ۵۰ گرم (با دمای اتاق) شیر: نصف فنجان خمیر رو بعد از استراحت به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه بذارید. . انبه: ۲ عدد ( یک عدد برای ژله و یک عدد تزیین) پودر ژلاتین: ۳ قاشق چای‌خوری آب گرم: ۱ لیوان شیر: نصف لیوان گردو: ۷-۸ عدد
4 سال پیش در تاریخ 1399/01/06 منتشر شده است.
652 بـار بازدید شده
... بیشتر