طرز تهیه نخود پلو |‌ آموزش آشپزی با پین تاتی

استانبول با پین تاتی
استانبول با پین تاتی
3.4 هزار بار بازدید - 4 سال پیش - طرز تهیه نخود پلو Nohutlu
طرز تهیه نخود پلو Nohutlu Pilav یکی از مهمترین شباهت‌های فرهنگی بین ایران و ترکیه غذاهای مشابهی است که در سفره‌های این دو کشور دیده می‌شود. نخود‌پلو یکی از غذاهای محبوب آشپزخانه ترک به حساب می آید، به‌طوری که شما روی چرخ‌دستی‌هایی با محفظه شیشه‌ای در محله‌های قدیمی استانبول می‌توانید نخود پلوی داغ بخرید و از طعم آن لذت ببرید. اینجا برای شما طرز تهیه این پلوی دوست داشتنی را می‌نویسیم که در روزهایی که فرصت گشت و گذار در خیابان‌های استانبول نبود طعم این غذا را در خانه‌هایتان بچشید. مواد لازم: ۳ قاشق غذاخوری کره ۱ قاشق غذاخوری روغن مایع ۲ پیمانه برنج سفید ۳ لیوان آب ۲ لیوان نخود آبپز نمک و فلفل ۱ عدد برگ بو برای پخت نخود پلو، در قابلمه مورد نظر کره و روغن را مخلوط و بعد از آب شدن کره برنج شسته شده را اضافه می‌کنیم. مقداری نمک به برنج اضافه کرده و به خوبی تفت می‌دهیم. سپس آب، نخود پخته، فلفل و برگ بو را هم اضافه می‌کنیم و با حرارت معمولی و درب بسته، اجازه می‌دهیم تا به جوش بیاید. بعد از به جوش آمدن آب، شعله را در کمترین حالت ممکن گذاشته و تا تبخیر شدن کامل آب برنج، به آن زمان می‌دهیم. بعد از تبخیر شدن آب، برگ بو را از داخل قابلمه برداشته و با کمک قاشقی پلو را به آرامی هم می‌زنیم. بعد از این‌کار با استفاده از دمکنی حدود ۱۰ دقیقه اجازه می‌دهیم که پلو دم بکشد. نوش جان!
4 سال پیش در تاریخ 1399/11/21 منتشر شده است.
3,418 بـار بازدید شده
... بیشتر