طرز تهیه دسر ژله_آموزش آشپزی با نرگس

آشپزی با نرگس
آشپزی با نرگس
3.6 هزار بار بازدید - پارسال - مواد لازم: پودر ژله ۱
مواد لازم: پودر ژله ۱ بسته آبجوش ۲ لیوان خامه قنادی ۱۰۰ گرم( به دمای محیط رسیده ) طرز تهیه: به پودر ژله ،آبجوش اضافه کنید و بهم بزنید. روی حرارت کتری بزارید تا ذرات ژله حل بشه. بزارید کنار تا کاملا سرد بشه. خامه قنادی باید به دمای محیط ،برسه.در غیر اینصورت ممکنه داخل ژله بریده بشه. ژله سرد شده را به همراه خامه قنادی ،داخل مخلوط کن یا خرد کن بریزید. چند پالس بزنید. سپس داخل جام مورد نظر بریزید. چهار ساعت داخل یخچال بزارید تا آماده بشه. این دسر،خیلی راحت و فوری آماده میشه و ظاهر زیبایی دارد. نوش جان لینک کانال تلگرامی ما https://t.me/ashpazibanarges20 لینک اینستاگرام آشپزی با نرگس http://instagram.com/ashpazi_ba_narges20 عزیزای دلم،برای تماشای کلیپ های آشپزیم در یوتیوب ،بزنید روی این لینک https://youtube.com/channel/UCSdbGwcGMugnOUEtUeMH5tw برای تماشای کلیپ های آشپزیم با حجم خیلی کم ،در صفحه آپارات،همین الان بزن رو لینک و ببین https://www.aparat.com/ashpazinarges‌ دوستای عزیزم،ممنون میشم  به لینک  کانال آشپزیم در روبیکا بپیوندید و عضو بشید https://rubika.ir/ashpazinarges20
پارسال در تاریخ 1402/03/14 منتشر شده است.
3,650 بـار بازدید شده
... بیشتر