مربای سیب گلاب / 123 پز / آموزش آشپزی
0 بار بازدید -
2 سال پیش
-
مواد اولیه:
سیب گلاب :
مواد اولیه:
سیب گلاب : 300 گرم
شکر 100 گرم
گلاب : 2 قاشق غذا خوری
آب :2 پیمانه
آب لیمو : 2 ق غ
طرز تهیه:
ابتدا سیب ها را شسته و ته اونارو با کارد باریک و تیز جدا میکنیم و سپس داخل سیب هارو خیلی با دقت خالی میکنیم و تخم ها و قسمت سفت وسطشون رو در میاریم ولی چوب های سرشون رو جدا نمیکنیم؛
آب (۲.۵ تا ۳ پیمانه) و شکر را درون ظرف مناسبی روی حرارت میذاریم تا قوام بیاد؛ وقتی کمی قوام اومد سیب ها را درون ظرف چیده و با شعله ملایم زمان میدیم تا سیب ها پخته و نرم بشن؛ در این مرحله اصلا سیب هارو هم نمیزنیم؛
با یک کارد سیب هارو تست میکنیم اگه نرم شده بودن گُلاب رو بهش اضافه میکنیم؛ وقتی ی کم جوشید آب لیمو رو اضافه میکنیم و باز هم کمی زمان میدیم تا با آب لیمو بجوشه .
و بعد ازینکه چندتا جوش زد شعله رو خاموش میکنیم و کنار میذاریم تا خنک بشه و سپس در یخچال میذاریم
2 سال پیش
در تاریخ 1401/05/09 منتشر شده
است.
0
بـار بازدید شده