آموزش کیک سوفله کاستلا - یک غذای خیابانی تایوانی
579 بار بازدید -
2 سال پیش
-
طرز تهیه کیک کاستلا فوق
طرز تهیه کیک کاستلا فوق العاده کرکی و جیگلی
دستور غذا:
- 70 گرم آرد کیک
(آرد کیک)
-2 گرم نمک
(نمک)
- کره بدون نمک 70 گرم
(کره بدون نمک)
- 80 میلی لیتر شیر
(شیر)
- زرده تخم مرغ 5 عدد
(زرده تخم مرغ)
- 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
(اسانس وانیل)
- سفیده تخم مرغ 5 عدد
(سفیده تخم مرغ)
- 1/4 قاشق چایخوری آب لیمو
(آب لیمو)
- شکر 90 گرم
(شکر دانه ریز)
- اندازه قالب 16 سانتی متر
(قالب کیک)
-با دمای 150 درجه به مدت 60 دقیقه بپزید
2 سال پیش
در تاریخ 1401/09/20 منتشر شده
است.
579
بـار بازدید شده