طرز تهیه خورش گوجه، غذای محلی گیلانی (پامادور خورش)

atregilan
atregilan
2.2 هزار بار بازدید - 3 سال پیش - 0/5 کیلو گوجه فرنگی رو
0/5 کیلو گوجه فرنگی رو پوره کنین، به هر روشی که دوست دارین فقط پوست نداشته باشه. 2 حبه سیر رو له کنین با مقداری زردچوبه تفت بدین اگه دوست داشتین می تونین خالواش یا هر سبزی معطر دیگه ای رو تو این مرحله اضافه کنین تا یه کم تفت بخوره و مزش در بیاد. بعد گوجه ها رو بهش اضافه کنین و بذارین گوجه ها سرخ بشن. بعد از اینکه گوجه ها یه کم سرخ شدن 2 تا تخم مرغ بشکونین با ادویه و نمک و فلفل هم بزنین تا زرده و سفیده باهم مخلوط بشن بعد بریزین روی خورش تا بپزه، یادتون باشه این خورش رو یه کم آبدار باید بردارین و گوجه ها نباید کاملا خشک بشن. حدود 20 دقیقه طول می کشه که این غذای ساده و خوشمزه آماده بشه. سبزیجات خشک و معطر گیلانی مثل خالواش رو می تونین از فروشگاه اینترنتی عطر گیلان تهیه کنین. https://atregilan.com/product/pennyroyal/
3 سال پیش در تاریخ 1399/11/18 منتشر شده است.
2,288 بـار بازدید شده
... بیشتر