طرز تهیه شیرینی مشهدی با خمیر شیرینی آلمانی
4.5 هزار بار بازدید -
4 سال پیش
-
شیرینی مشهدی که با نام
شیرینی مشهدی که با نام شیرینی مربایی هم شناخته میشود یک شیرینی بسیار پرطرفدار است و به علت نکات ریز و مهمی که در طرز تهیه خود دارد شیرینی آسانی برای پخت در منزل نیست و دردسرهای خودش را دارد. برای آماده کردن خمیر شیرینی مشهدی مراحل را باید با دقت و مرحله به مرحله انجام دهید تا نتیجه کارتان حرفهای باشد؛ به همین دلیل کمتر کسی حاضر میشود این شیرینی دلنشین و خوشمزه را در خانه تهیه کند. اما مژده امسال ما به شما خمیر شیرینی آلمانی پمینا است که کار را برایتان راحت کرده و حالا میتوانید مثل یک شیرینیپز حرفهای خودتان در خانه شیرینی عیدتان را تهیه کنید.
استفاده از این خمیر شیرینی بسیار ساده است، تنها کافی است قبل از مصرف برای 30 دقیقه آن را در محیط اتاق قرار دهید تا یخزدایی شده و نرم شود. پس از نرم شدن خمیر شیرینی آلمانی شما میتوانید آن را با کمک دست یا وردنه ورز دهید و قالب بزنید. به همین سادگی در یک چشم به هم زدن میتوانید بدون دردسر و کثیفکاری شیرینی عیدتان را در خانه تهیه و نوش جان کنید.
4 سال پیش
در تاریخ 1399/12/26 منتشر شده
است.
4,526
بـار بازدید شده