آش بادنجان با گوشت

آشپزخونه پریسا
آشپزخونه پریسا
107 بار بازدید - 3 سال پیش - #آش_بادنجان_با_گوشت_پریسا #آش_بادنجان_گوشت_پریسا برای ۸ تا
#آش_بادنجان_با_گوشت_پریسا #آش_بادنجان_گوشت_پریسا برای ۸ تا ۱۰ نفر مواد مورد نیاز: نخود و لوبیا سفید ۲۰۰ گرم(یک لیوان) لوبیا چیتی ۸۰ گرم(نصف لیوان) لوبیا قرمز ۸۰ گرم (نصف لیوان) بلغور گندم ۲۵۰ گرم (۱/۵لیوان) کشک ۶ قاشق غذاخوری سرپر (۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم) بادنجان ۱ کیلوگرم گوشت گوسفندی ۳۰۰ گرم نمک،فلفل سیاه و قرمز ،زردچوبه به میزان لازم آب یا آب گوشت به میزان لازم روغن به میزان لازم نعنا داغ/پیاز داغ/سیرداغ به میزان لازم @parisa_mirazimi #اش_بادنجان_با_گوشت_پریسا #اش_بادنجان_گوشت_پریسا دستور : حبوبات را از شب قبل خیس میکنیم.بلغورگندم را چند ساعت قبل از پخت خیس میکنیم. پیاز را تفت می دهیم وقتی سبک شد سیر را اضافه میکنیم و تفت دهیم،ادویه ها و گوشت را اضافه کرده و کمی تفت می دهیم سپس آب ریخته و میگذاریم گوشت کامل بپزد و ریش می‌کنیم کنار می‌گذاریم. بلغور گندم را با کمی آب میگذاریم بپزد و لعاب بی اندازد. حبوبات را با کمی زردچوبه و زیره می‌گذاریم بپزد. بادنجان ها را پوست گرفته و با کمی آب و نمک نیم ساعتی می گذاریم بماند تا تلخی بادنجان گرفته شود سپس خوب شسته و خشک میکنیم با کمی روغن تا زمانی که سبک شود تفت می دهیم. وقتی بلغورکامل پخته شد حبوبات،گوشت ریش شده،آب گوشت،بادنجان را اضافه میکنیم و میگذریم کامل بپزد. آش ما آمادس در صورت تمایل کمی با گوشتکوب میکس کنید.مقداری نعنا داغ و کشک اضافه کرده و میگذاریم نیم ساعتی بپزد تا کامل جا بیفتد، اگر آش سفت بود کمی آب جوش اضافه کنید. نوش جان
3 سال پیش در تاریخ 1400/09/24 منتشر شده است.
107 بـار بازدید شده
... بیشتر