طرز تهیه حلیم گندم نذری مقوی و خوشمزه

آشپزی با آرسام
آشپزی با آرسام
20 هزار بار بازدید - 11 ماه پیش - هلیم یا حلیم از غذاهای
هلیم یا حلیم از غذاهای سنتی منطقه خاورمیانه است که با گوشت و گندم تهیه می شود. برای تهیه حلیم از گندم پوست گرفته یا کوبیده شده،پیاز و گوشت سردست گوساله یا گوسفند و مقداری کره استفاده می شود. مواد لازم گندم پوست کنده ۵۰۰ گرم گوشت گوسفندی ۸۰۰گرم پیاز برای گرفتن بوی گوشت دو عدد زردچوبه،دارچین ،فلفل سیاه و نمک به مقدار لازم کره ۱۰۰ گرم حلیم به دلیل داشتن گندم و گوشت از خواص بالایی برخوردار است ،گندم موجود در حلیم منبع روی،آهن ،منیزیم و نیاسین است و اگر گندم سبوس دار استفاده شود برای درمان بسیاری از بیماریهای گوارشی نیز کوثر خواهد بود. برای کاهش زمان پخت حلیم خانگی از بلغور گندم استفاده کنید. برخی حلیم را با شکر و دارچین میل می‌کنند به همین دلیل نمک را زیاد پذیرید. برای له کردن حلیم از گوشت کوب برقی یا غذاساز و یا مخلوط کن استفاده کنید تا گندم کاملاً صاف و یکدست شود. هر چه حلیم را بکوبید بیشتر کش خواهد آمد.
11 ماه پیش در تاریخ 1402/05/10 منتشر شده است.
20,050 بـار بازدید شده
... بیشتر