حلوای مجلسی

Parya Lifestyle
Parya Lifestyle
1.1 هزار بار بازدید - 2 سال پیش - آرد ۲ پیمانه شکر ۲
آرد ۲ پیمانه شکر ۲ پیمانه آب ۱.۵ لیوان گلاب ۱/۲ پیمانه مخلوط روغن مایع و روغن جامد و کره ۱ پیمانه (۲۰۰ گرم زعفران دم کرده غلیظ ۲ ق غذا خوری پودر هل نوک ق چای خوری برای تهیه شربت حلوا ابتدا در یک قابلمه کوچک شکر، آب، گلاب، پودر هل و زعفران دم کرده بریزید. پس از اینکه شربت آماده شد آنرا روی حرارت بسیار ملایم قرار دهید چون زمانی که می خواهید آنرا به آرد اضافه کنید باید داغ باشد. نیازی نیست شربت قوام پیدا کند وگرنه حلوا خشک می شود. در ظرف دیگری مخلوط کره، روغن جامد و روغن مایع را روی حرارت می گذاریم تا داغ شود. پس از اینکه روغن داغ شد حرارت زیر قابلمه را ملایم کنید تا روغن داغ بماند. در مرحله بعدی آرد را سه مرتبه الک کنید تا کاملا صاف و یکدست شود. یک تابه مناسب روی حرارت قرار دهید و آرد را به آن اضافه کنید. آرد را تفت دهید تا تغییر رنگ دهید و رنگش کمی مایل به کرمی شود. توجه داشته باشید که این مرحله خیلی مهم است چون اگر از آرد غافل شوید سریع ته می گیرد. اگر آرد بسوزد طعم حلوای شما خراب می شود. پس از اینکه رنگ آرد تغییر کرد روغن را به صورت داغ به آرد اضافه کنید و خوب تفت دهید تا روغن و آرد کاملا یکدست شوند. حرارت زیر تابه را کم کنید و شربت داغ را کم کم به حلوا اضافه کنید. در این مرحله ممکن است کمی آرد گلوله شود ولی با هم زدن مداوم باز می شود. مواد را با قاشق خوب مخلوط کنید تا حلوا حالت خمیری به خود بگیرد. نکته ی مهم در تهیه حلوا این است که وقتی وسط ظرف جمع شد از رو شعله بردارید و ظرف را با دست آروم به دو طرف تکون بدید که بهش میگن گهواره کردن که باعث می شود حلوا جا بیفته و روغن بی اندازد پس از اینکه حلوا روغن انداخت و آماده شد آنرا در ظرف مورد نظرتان بکشید.نوش جان
2 سال پیش در تاریخ 1401/05/18 منتشر شده است.
1,146 بـار بازدید شده
... بیشتر