طرز تهیه آش انار اصیل و سنتی ایرانی

آشپزی با بهنام رستمی
آشپزی با بهنام رستمی
0 بار بازدید - 4 سال پیش - آش انار یکی از پرطرفدارترین
آش انار یکی از پرطرفدارترین آش های ایرانی مخصوصا برای شب یلداست. این آش خوشمزه و خاص توی هر قسمت از ایران با سبزیجات و حبوبات و روش های متفاوتی درست میشه. مثلا بعضیا توش عدس و نخود میریزن، بعضیا فقط با اسفناج درستش میکنن، بعضیا رب انار هم بهش اضافه میکنن که البته من موافق این کار نیستم چون هم طعم انارش رو خیلی غالب میکنه و هم رنگ آش تیره میشه. پس به نظر من برای درست کردن آش انار برای حدود 6 نفر به این مواد نیاز داریم: آب انار سه لیوان لپه نصف لیوان برنج ترجیحا نیم دانه یک لیوان سر خالی پیاز درشت دو عدد سبزی آش نیم کیلو شامل تره و جعفری و گشنیز و اسفناج به نسبت مساوی گوشت چرخکرده 300 گرم نمک و فلفل و زردچوبه و گلپر انار دون شده برای تزئین نعنا داغ برای تزئین آب چهار الی پنج لیوان. برای حفظ بهتر رنگ سبزی بهتره بعد از اضافه کردن سبزی، دیگه در قابلمه رو نبندیم و نیمه باز باقی بمونه. میتونین از عدس و نخود پخته شده هم توی این آش استفاده کنید. لپه و برنج رو با هم نپزین چون لعاب برنج باعث میشه لپه هامون نپزن. و در آخر اینکه میتونین گوشت قلقلی رو کلا از این آش حذف کنین. امیدوارم حتما این آش لذیذ رو درست کنید و از خوردنش لذت ببرید. لطفا برای حمایت از من و دیدن آموزش های بیشتر این صفحه رو سابسکرایب کنید.️
4 سال پیش در تاریخ 1399/09/24 منتشر شده است.
0 بـار بازدید شده
... بیشتر