گراتن سیبزمینی: یه غذای خوشمزه و مجلسی!
13 بار بازدید -
2 ماه پیش
-
گراتن سیبزمینی، یه غذای فرانسوی
گراتن سیبزمینی، یه غذای فرانسوی فوقالعاده خوشمزه و شیکه که میتونید به عنوان پیش غذا یا غذای اصلی سرو کنید. این غذا با مواد اولیه ساده و در دسترس تهیه میشه و از طرفی ظاهر و طعم بسیار جذابی داره. اگه دنبال یه غذای خاص و متمایز برای مهمونیها یا دورهمیهای خودتون هستید، گراتن سیبزمینی رو حتما امتحان کنید.
مواد لازم:
سیبزمینی: ۱ کیلوگرم
شیر: ۱ پیمانه
خامه: ۱/۲ پیمانه
پنیر موزارلا: ۲۰۰ گرم
کره: ۵۰ گرم
سیر: ۲ حبه
نمک و فلفل: به مقدار لازم
طرز تهیه:
سیبزمینیها رو پوست بگیرید و به صورت حلقهای نازک برش بزنید.
سیر رو رنده کنید و به همراه کره در یه تابه روی حرارت ملایم تفت بدید تا عطر و طعمش آزاد بشه.
سیبزمینیهای حلقه شده رو به تابه اضافه کنید و به مدت ۵ دقیقه تفت بدید تا کمی نرم بشن.
شیر و خامه رو توی یه کاسه مخلوط کنید و به سیبزمینیها اضافه کنید.
نمک و فلفل رو به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا به طور کامل مخلوط بشن.
مایه گراتن رو توی یه ظرف پیرکس یا قالب فر بریزید.
پنیر موزارلا رو رنده کنید و روی مایه گراتن بپاشید.
گراتن رو به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار بدید تا پنیر آب بشه و روی گراتن طلایی رنگ بشه.
نکات:
میتونید از انواع دیگه پنیر مثل چدار یا گودا هم برای تهیه گراتن استفاده کنید.
برای طعمدار کردن گراتن میتونید از سبزیجات معطر مثل جعفری، رزماری یا آویشن هم استفاده کنید.
اگه دوست دارید گراتن رو رژیمیتر تهیه کنید، میتونید از شیر کمچرب یا بدون چربی و خامه کمچرب استفاده کنید.
#گراتن_سیب_زمینی
#غذای_فرنگی
#غذای_مجلسی
#پیش_غذا
#غذای_آسان
#غذای_خوشمزه
#آشپزی_ایرانی
#دستپخت_خانگی
#رستوران
#کافه
#آپارات
2 ماه پیش
در تاریخ 1403/05/01 منتشر شده
است.
13
بـار بازدید شده