Amazing Modern Technology Automatic Sugar Beet Processing Plant

alireza197912
49 بار بازدید - 4 سال پیش - پروسه تولید شکر در کارخانه
پروسه تولید شکر در کارخانه قند شرکت صنعتی و کشاورزی شیرین خراسان با برداشت محصول چغندرقند دراوایل مهرماه آغاز می شود. پس از ورود هرمحموله به کارخانه ، از آن نمونه گیری شده و میزان قند و سایراجزاء آن اندازه گیری می شود و محصول پس ازعملیات قطع ضایعات و شتشوی کامل وارد چرخه تولید می گردد. چغندر در کارخانه بصورت خلال در آمده و در دستگاه شربت گیری یا دیفوزیون با آب گرم حدود 70 درجه سانتیگراد مخلوط شده و قند موجود در بافت چغندر وارد آب شده و شربت خام تولید می شود. در این بخش مواد غیر قندی از شربت جدا می شوند اینکار با کمک آهک و گاز کربنیک که مواد طبیعی و غیر سمی هستند صورت گرفته و ناخالصی ها رسوب داده می شوند ،محصول عمل شربتی است که درآن 16% قند وجود دارد و به آن شربت رقیق می گویند . شربت رقیق در چند مرحله تبخیر و غلیظ می شود و میزان قند موجود در آن به حدود 60% می رسد و به آن شربت غلیظ می گویند ، درمرحله اواپراسیون یا تغلیظ ، شربت توسط بخارتغلیظ می شود و با این کار بخار با دما و فشارهای مختلف برای سایر مصارف کارخانه نیز تولید می شود.
4 سال پیش در تاریخ 1399/11/30 منتشر شده است.
49 بـار بازدید شده
... بیشتر