آموزش سیروپ ها و گارنیش ها
61 بار بازدید -
3 سال پیش
-
عنوان دوره: آموزش حرفه ای
عنوان دوره: آموزش حرفه ای نوشیدنی های سرد
.
اصول زیبا شناسی و دکور لیوان های نوشیدنی یکی از مهارت های ارائه و سرو نوشیدنی های سرد می باشد..
.
موارد آموزش:
اصول گارنیش
آموزش چندین شیوه آماده سازی گارنیش ها( هیدراته کردن میوه ها، کارمل های شکری، تزئینات ایزومالتی، تویلیز، bubbles and pears)،
تهیه سیروپ های پایه ای
نکته: تمام اصول بر اساس تهیه نوشیدنی متناسب با فرهنگ غذایی و باور و اعتقادات دینی خواهد بود (Soft drinks)
مدرسین دوره :
امین اسد زاده
.
تاریخ کارگاه : چهارشنبه 17آذر 1400
ساعت کلاس: ساعت 15الی 17
تعداد جلسات :1جلسه
شیوه اجرایی کلاس: عملی، حضوری
نحوه آموزش دوره: Demo
.
نوع گواهینامه پایان دوره:
دانشگاهی : مرکز مهارت های تخصصی دانشگاه شیراز(به دو زبان)
گردشگری: وزارت میراث فرهنگی
کالج: موسسه آفتاب پارسه(به دو زبان)
.
#خلاقیت یعنی نگرشی نو که دیگر افراد نیز بدان می نگرند.
#دانش تخصصی#خلاقیت در عمل#مدیریت در اجرا
.....
جهت کسب اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشید.
نشانی ما: چمران - محمودیه - کوچه ۱
تلفن: ۳۶۵۴۰۹۴۵ ۰۹۳۹۳۱۴۴۸۷۲
شماره تماس با مرکز آموزش تخصصی دانشگاه شیراز 36132685
ما را در فضای مجازی با این آدرس دنبال کنید:
@aftabeparse
.
3 سال پیش
در تاریخ 1400/09/14 منتشر شده
است.
61
بـار بازدید شده