آموزش ساده و کامل کیک اسفنجی | دسر فرانسوی ویژه روز مادر

آشپزی با بهنام رستمی
آشپزی با بهنام رستمی
3.5 هزار بار بازدید - 3 سال پیش - دسر فرانسوی سه لایه بر
دسر فرانسوی سه لایه بر پایه ی کیک اسفنجی و خامه ی قنادی فرم داده شده و دسر میوه ای، یکی از بهترین انتخاب ها برای روز مادر و مجالس و مهمانی ها محسوب میشه. توی این آموزش طرز تهیه کیک اسفنجی رو کاملا بهتون یاد دادم، و فرم دادن خامه ی قنادی با همزن رو هم آموزش دادم. امیدوارم درستش کنید و دوستش داشته باشید. مقدار مواد لازم برای تهیه ی دسر فرانسوی در قالب 18 سانتی : آرد قنادی : 120 گرم شکر: 100 گرم تخم مرغ: 4 عدد وانیل: نصف قاشق چایخوری بکینگ پودر: یک چهارم قاشق چایخوری آب جوش: یک چهارم پیمانه دقت کنین که حتما فر رو از قبل گرم کنین، و نیم ساعت اول پخت کیک اسفنجی درب فر رو باز نکنید تا پف کیک نخوابه. دلایل ترک خوردن روی کیک و دلایل فرورفتگی وسط کیک میتونه به دلیل اضافه بودن بکینگ پودر یا دمای نامناسب فر و یا هم زدن بیش از حد مواد کیک باشه. امیدوارم درستش کنید و از خوردنش لذت ببرید. پیشاپیش روز مادر رو به همه ی مادران عزیز تبریک میگم و امیدوارم سایه تون همیشه بالای سر فرزندانتون باشه. این شما و این هم آموزش دسر فرانسوی و کیک اسفنجی.
3 سال پیش در تاریخ 1400/11/01 منتشر شده است.
3,586 بـار بازدید شده
... بیشتر