اموزش تهچین کباب یا کباب لاپلو

کوک‌علوی
کوک‌علوی
0 بار بازدید - 2 سال پیش - حتما این اموزشو سیو کنید
حتما این اموزشو سیو کنید واسه وقتایی که عجله دارید عالیهههه این غذای شیک ومجلسی رو میتونید تو یک ساعت آماده کنید بفرس واسه کسایی که دقیقه نود آشپزی میکنن ته چین کباب گوشت چرخ کرده ۳۰۰-۴۰۰گرم نمک کمی نمک،فلفل سیاه،پاپریکا،سماق،پودر تخم گشنیز ۱/۴ق چ پیاز ۱-۲عدد سیر در صورت تمایل ۱-۲حبه تخم مرغ ۲عدد برنج ایرانی ۳-۴پیمانه پودر هل کمی رب ۲ق غ آب جوش نصف لیوان کره ۵۰گرم خامه یا سس مایونز یک ق غ (درصورت تمایل) گوشت چرخ شده وادویه(نمک،فلفل سیاه،پاپریکا،سماق،پودر تخم گشنیز )وپیاز وسیر در صورت تمایل یک ق خامه یا مایونز رو باهم ۵دقیقه ورز بدین و اگه ۱۰دقیقه داخل یخچال استراحت بدین نصف لیوان آب جوش+نمکه وفلفل+زعفران +یک ۱-۲ق غ رب رو حل کنید وروی گوشتها بریزید یک تکه کره یا کمی روغن هم بریزید حرارت رو کم کنیدودرب تابه رو بذارید تا گوشتها اب بندازه وبپزه ودر نهایت اب تابه خشک بشه (بین کار کباب رو برگردونیدکه دوطرف کامل بپزه) برنج رو ابکش کنید تخم مرغ +ماست+هل+زعفران+ ۲-۳کفگیراز برنج رو با این باهم ترکیب کنید کف قابلمه تفلون کمی روغن بریزید واین مواد رو بریزید وفشرده کنید کباب رو روی این مواد قرار بدین وبقیه برنج ابکش شده روروی کباب بریزید وبا کفگیر فشرده کنید در صورت تمایل چند تکه کره روی برنج وبذارید یک ساعت دم بکشه بعد ازینکه دم کشید اهسته در ظرف سرو برگردانید نوش جان#آموزش_کباب_لاپلو#کباب_تابه_ای #ته_چین#ته_چین_کباب_تابه_ای#کباب_تابه_ای#کباب_دیگی#تهچین#کباب_لاپلو#تهچین_کباب_دیگی#کباب--کوبیده#غذای_فوری#غذای_سریع_و_آسان_#غذای_سنتی
2 سال پیش در تاریخ 1401/02/28 منتشر شده است.
0 بـار بازدید شده
... بیشتر