طرز تهیه ترشی لبو و انار خوشمزه و خوشرنگ - ترفند ساده برای خوشمزه شدن

آشپزی با فرزانه پناهی
آشپزی با فرزانه پناهی
5 هزار بار بازدید - 3 سال پیش - سلام به دوستای گلم پیشاپیش
سلام به دوستای گلم پیشاپیش یلداتون مبارک آموزش ترشی لبو و انار مخصوص شب یلدا ️ لبو را کاملاشسته وبا برس تمیز کرده وداخل قابلمه آب ریخته وقتی جوش آمد با حرارت کم میگذاریم بپزد ونبات هم از اول میریزیم تقریبا ۳ ساعت طول میکشد بپزد یا بیشتر انار را هم دون کرده بهتره انار قرمز باشد اندازه لبو وانار دلبخواهی است هم میتوانبد مساوی بریزید ویا هرکدوم را بیشتر دوست داربد زیادتر بریزید طرز تهیه لبورا یا مکعبی یا نگینی خرد کرده یا قالب میزنیم هرمدل دوست دارید در کاسه ای انار را دون کرده ولبو را قاطی کرده وچاشنی آن کمی گلپر نمک وکمی پودر تخم گشنیز وسرکه هم اضافه کرده ومقداری آب لبو را هم میریزیم اگر از سرکه ترشی کلم قرمز هم داشتید کمی داخلش بریزید خوشرنگ تر میشود وهمه را قاطی کرده وداخل شیشه میریزیم اگر تیزی سرکه را دوست ندارید کمی نبات داخلش بندازید ولی چون آب لبو ریختیم بعد از چند روز درش را باز کنید هم نمک آنرا بچشید واگرسرکه هم تند بود نبات بریزید ولی من چون امتحان کردم چون لبو شیرین است وآب لبو را هم ریختم دیگر از نبات استفاده نکردم بعد از سه روز که مزه ها بخورد هم بره آماده است وترشی سریع آماده میشه نوش جونتون
3 سال پیش در تاریخ 1401/01/19 منتشر شده است.
5,070 بـار بازدید شده
... بیشتر