کیک لقمه شکلاتی مناسب عید و ماه رمضان
228 بار بازدید -
7 ماه پیش
-
مواد لازم
۳ عدد سفیده
مواد لازم
۳ عدد سفیده تخم مرغ
۱ ق چ وانیل شکری یا عصاره وانیل
اسانس کارامل به دلخواه
نوم ق چ نمک
۹۰ گرم شکر
۶۰ گرم آرد
۱ ق غ پودر کاکائو
۸۰ گرم گردو پودر شده
۵۰ گرم گردو درشت خرد شده + ۱ ق غ آرد
۸۰ گرم کره آب شده
.
مواد تزیین
شکلات هر رنگ دلخواهی
ورق طلای خوراکی
پسته یا هر مغز دیگری
کمی شهد یا عسل برای چسباندن
.
طرز تهیه
ابتدا برای زدن سفیده ها باید ظرف تمیز و خشکی انتخاب کنید و دقت کنید پره های همزن هم تمیز و خشک باشد عاری از هر گونه مواد چربی باشد
سفیده ها را با دقت از زرده جدا کنید و اصلا از مواد زرده داخل سفیده باقی نماند چون مانع فرم گرفتنش میشود
سپس سفیده ها و نمک را داخل کاسه بریزید و با دور تند همزن برقی شروع به زدن کنید و در حین زدن کم کم شکر را در چند مرحله اضافه کنید و چند دقیقه بزنید تا سفید و حجیم شود و فرم بگیرد
وانیل و اسانس و پودر گردو را اضافه کنید و با لیسک آرام و در یک جهت مخلوط کنید تا پفش نخوابد
سپس آرد و کاکائو را داخلش الک کنید و دو مرتبه به آرامی با لیسک مخلوط کنید
کره آب شده را در دو مرحله اضافه کنید و هم بزنید
در آخر گردو درشت خرده شده که با آرد مخلوط کردید را به موادتان اضافه کنید و مخلوط کنید
مواد را داخل قیف بریزید و قالب سیلیکونی را چرب کنید و کمی آردپاشی کنید و از مواد داخل خانه های قالب بریزید و کمی از سر قالب را خالی بگذارید و داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد ۲۰ دقیقه بپزید
بعد از خنک شدن از قالب خارج کنید و قالب را شسته و تمیز و خشک کنید
شکلات را به روش بن ماری آب کنید و داخل هر خانه از قالب یک قاشق مرباخوری بریزید و با قاشق پخش کنید و کیک ها را داخل قالب بگذارید و نیم ساعت داخل یخچال بگذارید تا شکلات خودش را بگیرد و بعد به آرامی از قالب جدا کنید و با ورق طلا و پسته تزیین کنید.
7 ماه پیش
در تاریخ 1402/12/25 منتشر شده
است.
228
بـار بازدید شده