کیک لقمه شکلاتی مناسب عید و ماه رمضان

❤ کافه سرگرمی ❤
❤ کافه سرگرمی ❤
228 بار بازدید - 7 ماه پیش - مواد لازم ۳ عدد سفیده
مواد لازم ۳ عدد سفیده تخم مرغ ۱ ق چ وانیل شکری یا عصاره وانیل اسانس کارامل به دلخواه نوم ق چ نمک ۹۰ گرم شکر ۶۰ گرم آرد ۱ ق غ پودر کاکائو ۸۰ گرم گردو پودر شده ۵۰ گرم گردو درشت خرد شده + ۱ ق غ آرد ۸۰ گرم کره آب شده . مواد تزیین شکلات هر رنگ دلخواهی ورق طلای خوراکی پسته یا هر مغز دیگری کمی شهد یا عسل برای چسباندن . طرز تهیه ابتدا برای زدن سفیده ها باید ظرف تمیز و‌ خشکی انتخاب کنید و دقت کنید پره های همزن هم تمیز و خشک باشد عاری از هر گونه مواد چربی باشد سفیده ها را با دقت از زرده جدا کنید و‌ اصلا از مواد زرده داخل سفیده باقی نماند چون مانع فرم گرفتنش میشود سپس سفیده ها و‌ نمک را داخل کاسه بریزید و با دور تند همزن برقی شروع به زدن کنید و در حین زدن کم کم شکر را در چند مرحله اضافه کنید و چند دقیقه بزنید تا سفید و حجیم شود و فرم بگیرد وانیل ‌و اسانس ‌و پودر گردو را اضافه کنید و با لیسک آرام و در یک جهت مخلوط کنید تا پفش نخوابد سپس آرد و کاکائو را داخلش الک کنید و دو مرتبه به آرامی با لیسک مخلوط کنید کره آب شده را در دو مرحله اضافه کنید و هم بزنید در آخر گردو درشت خرده شده که با آرد مخلوط کردید را به موادتان اضافه کنید و مخلوط کنید مواد را داخل قیف بریزید و قالب سیلیکونی را چرب کنید و کمی آردپاشی کنید و از مواد داخل خانه های قالب بریزید و کمی از سر قالب را خالی بگذارید و داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد ۲۰ دقیقه بپزید بعد از خنک شدن از قالب خارج کنید و قالب را شسته و تمیز و خشک کنید شکلات را به روش بن ماری آب کنید و داخل هر خانه از قالب یک قاشق مرباخوری بریزید و‌ با قاشق پخش کنید و کیک ها را داخل قالب بگذارید و نیم ساعت داخل یخچال بگذارید تا شکلات خودش را بگیرد و بعد به آرامی از قالب جدا کنید و با ورق طلا و پسته تزیین کنید.
7 ماه پیش در تاریخ 1402/12/25 منتشر شده است.
228 بـار بازدید شده
... بیشتر