عنوان کارگاه: " کباب های ایرانی قسمت دوم "

موسسه هتلداری آفتاب پارسه
موسسه هتلداری آفتاب پارسه
17 بار بازدید - 3 سال پیش - بوی کباب می رسد از
بوی کباب می رسد از مطبخم به دل " بسحق اطعمه (حلاج شیرازی) . عنوان دوره: آشپزی تخصصی (دوره مستر شف و شف اجرائی) . موارد آموزشی: ساختمان گوشت و شناخت بهترین قطعه جهت تهیه کباب شیوه خوابانیدن ( Marinate ) کردن تهیه کباب های معروف ایرانی قسمت دوم: کباب لاری-کباب ترش-کباب بختیاری روش پخت و آتش دادن توضیح و بیان روش تهیه و آماده سازی با حجم بالا . تاریخ کارگاه : یک شنبه 8 اسفند 1400 1جلسه کارگاهی ساعت کلاس: 16الی 19 شیوه اجرایی کلاس: حضوری، مجازی نحوه آموزش دوره Workshop/Demo: . نوع گواهینامه پایان دوره:  دانشگاهی : مرکز مهارت های تخصصی دانشگاه شیراز(به دو زبان) حضوری یا مجازی  آکادمیک گردشگری(وزارت میراث فرهنگی) : جهت متقاضیان حضوری  کالج: موسسه آفتاب پارسه(به دو زبان): حضوری و مجازی . خلاقیت یعنی نگرشی نو که دیگر افراد نیز بدان می نگرند. دانش تخصصی،خلاقیت در عمل،مدیریت در اجرا . جهت کسب اطلاعات بیشتر را با ما در تماس باشید. نشانی ما: بلوارچمران- محمودیه- کوچه 1-سمت راست درب دوم تلفن: ۳۶۵۴۰۹۴۵ ۰۹۳۹۳۱۴۴۸۷۲ شماره تماس با مرکز آموزش تخصصی دانشگاه شیراز 36132685 ما را در فضای مجازی با این آدرس دنبال کنید: @aftabeparse
3 سال پیش در تاریخ 1400/12/02 منتشر شده است.
17 بـار بازدید شده
... بیشتر