عنوان کارگاه: " کباب های ایرانی قسمت دوم "
17 بار بازدید -
3 سال پیش
-
بوی کباب می رسد از
بوی کباب می رسد از مطبخم به دل "
بسحق اطعمه (حلاج شیرازی)
.
عنوان دوره:
آشپزی تخصصی (دوره مستر شف و شف اجرائی)
.
موارد آموزشی:
ساختمان گوشت و شناخت بهترین قطعه جهت تهیه کباب
شیوه خوابانیدن ( Marinate ) کردن
تهیه کباب های معروف ایرانی قسمت دوم: کباب لاری-کباب ترش-کباب بختیاری
روش پخت و آتش دادن
توضیح و بیان روش تهیه و آماده سازی با حجم بالا
.
تاریخ کارگاه : یک شنبه 8 اسفند 1400
1جلسه کارگاهی
ساعت کلاس: 16الی 19
شیوه اجرایی کلاس: حضوری، مجازی
نحوه آموزش دوره Workshop/Demo:
.
نوع گواهینامه پایان دوره:
دانشگاهی : مرکز مهارت های تخصصی دانشگاه شیراز(به دو زبان) حضوری یا مجازی
آکادمیک گردشگری(وزارت میراث فرهنگی) : جهت متقاضیان حضوری
کالج: موسسه آفتاب پارسه(به دو زبان): حضوری و مجازی
.
خلاقیت یعنی نگرشی نو که دیگر افراد نیز بدان می نگرند.
دانش تخصصی،خلاقیت در عمل،مدیریت در اجرا
.
جهت کسب اطلاعات بیشتر را با ما در تماس باشید.
نشانی ما: بلوارچمران- محمودیه- کوچه 1-سمت راست درب دوم
تلفن: ۳۶۵۴۰۹۴۵ ۰۹۳۹۳۱۴۴۸۷۲
شماره تماس با مرکز آموزش تخصصی دانشگاه شیراز 36132685
ما را در فضای مجازی با این آدرس دنبال کنید:
@aftabeparse
3 سال پیش
در تاریخ 1400/12/02 منتشر شده
است.
17
بـار بازدید شده