تقسیم بندی انواع اسپرسوساز اتوماتیک

قهوه و شکلات ننجون
قهوه و شکلات ننجون
2.4 هزار بار بازدید - پارسال - سایت ننجون : https://nanjuncoffee.com اینستاگرام
سایت ننجون : https://nanjuncoffee.com اینستاگرام ننجون : nanjuncoffee@ یوتیوب ننجون : nanjun coffee تقسیم بندی انواع اسپرسوساز اتوماتیک مزایای استفاده از اسپرسوساز های اتوماتیک به جهت اینکه این دستگاه های هر بار درست به اندازه مصرف خود دانه های قهوه را آسیاب می کنند هیچگاه پودر اسپرسو در این دستگاه ها ذخیره نمی شود. و زمان ماندگاری مواد اولیه به حداکثر می رسد. توضیح :زمان ماندگاری دانه های قهوه بسیار بیشتر از زمان ماندگاری پودر اسپرسو می باشد. میزان ریزی یا درشتی آسیاب قابل تنظیم و یا تغییر می باشد. و به سبب این اپشن غلظت اسپرسوی نهایی قابل تنظیم و شخصی سازی است . میزان وزنی پودر اسپرسوی قابل استفاده در هر بار عصاره گیری قابل تنظیم می باشد. از این جهت علاوه بر توانایی در تغییر عطر و طعم عصاره نهایی میزان کافئین آن نیز قابل شخصی سازی می باشد. حذف مراحل پر کردن بسکت و استفاده از لولر همچنین تمپر و جایگذاری پرتافیلتر و به تبع آن خروج پرتافیلتر از جای خود و دوباره پر کردن آن باعث آسانی استفاده از این گونه اسپرسوساز ها می شود. مهم ترین قسمت استفاده از اسپرسوساز ها شستشو و نظافت آنها می باشد. اما در دستگاه های اتوماتیک این قسمت بصورت کاملا خودکار توسط دستگاه انجام می شود. سخت ترین قسمت سرو یک کاپوچینو توسط یک کاربر خانگی فوم گیری شیر توسط نازل بخار دستگاه می باشد اما این سری دستگاه ها بدون دخالت کاربر اقدام به فوم گیری با غلظت های قابل تنظیم و اندازه های قابل تغییر می باشند. شست و شوی نازل بخار در این دستگاه ها تبدیل به شست وشوی مخزن شیر شده که بصورت اتومات انجام می شود. تفاله قهوه یا اصطلاحا همان کیک قهوه پس از عصاره گیری بصورت خودکار راهی ناک باکس می شود. و نیازی به خروج کیک قهوه پس از هر با عصاره گیری از دستگاه نمی باشد. اگر زمانی معادل 15 تا 20 دقیقه از این سری دستگاه ها استفاد نشود. دستگاه بصورت خودکار به حالت کم مصرف سویچ می شود و اگر این عدم استفاده ادامه پیدا کند بصورت اتوماتیک به مرحله شستشو وارد می شود و سپس خاموش می شود.
پارسال در تاریخ 1402/02/02 منتشر شده است.
2,457 بـار بازدید شده
... بیشتر