فواید جویدن غذا در پیشگیری سرطان : تحقیق بسیار امید بخش Mike Adams

272 بار بازدید - 4 سال پیش - مایک آدامز و تیم همراه
مایک آدامز و تیم همراه او در یک تحقیق بعد از ساختن gastric-acid-digestion simulator و قرار دادن مواد غذایی در این ماده شبیه اسید معده به این نتیجه رسیدن معده بدون بزاق دهان و آنزیمهای آن قادر به هضم مناسب غذا نیست . همچنین جویدن و بزاق دهان سطح فیبرهای نامحلول موادغذایی را افزایش داده و این فیبرهای پنهان در غذا فقط با جویدن کامل از موادغذایی جدا شده و به مواد سمی مثل ( جیوه ، سرب ، آرسنیک و......) که وارد بدن می شوند چسبیده و آنها را از بدن خارج می کند و این سم زدایی برای پیشگیری از سرطانها بسیار مهم است.
4 سال پیش در تاریخ 1399/01/21 منتشر شده است.
272 بـار بازدید شده
... بیشتر