آموزش آشپزی: آش گندم
201 بار بازدید -
4 سال پیش
-
مواد لازم
گندم پوست کنده
مواد لازم
گندم پوست کنده وخیس خورده 1پیمانه
برنج شسته 2/1پیمانه
نخود 2/1پیمانه
لوبیا قرمز و لوبیا چیتی باهم 1پیمانه
عدس 2/1پیمانه
سبزی آش گشنیز - تره - اسفناج - جعفری 200گرم
پیاز داغ به مقدار دلخواه
نعناع داغ به مقدار دلخواه
نمک - فلفل و زردچوبه به میزان لازم
طرز تهیه:
تا نصف قابلمه آب بریزید و گندم را همراه با نخود و لوبیا داخل آن اضافه کنید تا بپزند. بعد از به جوش آمدن آب ، باید حرارت را ملایم کنید تا حبوبات به آرامی پخته شود.
بعد از یک ساعت، عدس و برنج را اضافه میکنیم و مرتب هم میزنیم تا ته نگیرد.
وقتی یک ساعت از زمان پخت برنج به همراه عدس و بقیه حبوبات گذشت سبزی آش را به همراه نعناع داغ و پیاز داغ و همچنین نمک ، فلفل و زرد چوبه اضافه میکنیم و اجازه میدهیم همه مواد کنار هم بپزند و به اصطلاح جا بیفتند.
4 سال پیش
در تاریخ 1400/01/24 منتشر شده
است.
201
بـار بازدید شده