طعم این رشته پلو با فیله حلزونی واقعا خوش مزست

آشپزی با فهیمه
آشپزی با فهیمه
700 بار بازدید - 6 ماه پیش - با آموزش این رشته پلوی
با آموزش این رشته پلوی خوش مزه و لذیذ اونم با فیله حلزونی همراه من باشید رشته پلو یکی از غذاهای سنتی ایرانی هست که ما برای چهارشنبه سوری یا برای تحویل سال درست می کنیم البته بیشتر چهارشنبه سوری رشته پلو درست می کنیم سلام فهیمه هستم به کانال آموزشی من خوش آمدی اگر دنبال تنوع غذایی هستی بهت پیشنهاد می کنم کانالم و دنبال کنی و تو این مسیر خوش مزه کنارم باشی طعمش بی نظیره عالیه بریم سراغ آموزش مواد لازم : برنج: ۲پیمانه رشته پلوی: ۱/۴ بسته سیب زمینی: ۱ عدد فیله مرغ: ۴عدد آب لیموی تازه: ۱ عدد زعفران: ۱ قاشق چایخوری پودرسیر: ۱ قاشق چایخوری نمک: ۱ قاشق چایخوری خرما: ۱۰ عدد کشمش: ۱ پیمانه کره: ۵۰ گرم روغن مایع: ۱ قاشق سوپخوری طرز تهیه: برنج و از ۵ ساعت قبل با آب و مقداری نمک خیس کردم کشمش و خرما رو شستم اگر دوست داشتین هسته خرما رو دربیارید بعداز شستن با مقداری کره و روغن سرخشون کردم فیله ها رو دمارگیری کردم یعنی پوست و تاندونشون جدا کردم شستم و به دو‌قسمت تقسیمشون کردم داخل ظرف آب لیمو، زعفران، نمک، فلفل سیاه و پودرسیر ریختم هم زدم تا سس یکدست بشه بعد فیله ها رو اضافه کردم فیله ها رو ورز دادم تا آغشته به سس بشن روی ظرف سلفون کشیدم و ظرف و یک ساعت داخل یخچال گذاشتم بعداز یک ساعت فیله ها رو‌رول کردم و با سیخ چوبی فیکسشون کردم و تا برنج دم می کشه با مقداری روغن سرخشون کردم برنج و بعداز ۵ ساعت داخل آب جوش ریختم بعداز چند تا جوش رشته رو به سه قسمت تقسیم کردم و داخل آب جوش ریختم و برنج‌ و بعداز چندتا جوش آب کش کردم برای تهدیگ از سیب زمینی استفاده کردم روغن و‌مقداری زعفران به همراه نمک داخل قالب ریختم ‌وسیله زمینی ها رو چیدم بعد برنج و ریختم اگر دوست داشتین چندتا برش کره روی برنج بذارید در قالب و گذاشتم و قالب اول روی شعله زیاد بعداز بخار اومدن روی شعله کم گذاشتم تا برنج دم بکشه در آخر قالب و روی ظرف برگردوندم و با برنج زعفرانی، خرما و کشمش سرخ کردم و فیله ها رو هم چیدم نوش جان ممنون که آموزش و با لایک و کامنت زیباتون حمایت کردین
6 ماه پیش در تاریخ 1402/12/27 منتشر شده است.
700 بـار بازدید شده
... بیشتر