آموزش آشپزی: پلو قارچ با ریحان
359 بار بازدید -
4 سال پیش
-
پلو قارچ با ریحان
مواد
پلو قارچ با ریحان
مواد لازم:
برنج 4 پیمانه
قارچ 100-200 گرم
سیر ریز شده 1 حبه
فلفل سبز یا قرمز ریزشده 1-2 عدد
پیاز کوچک ریزشده 1 عدد
فلفل دلمه ای سبز خردشده 1 عدد
سویا سس 1-2 قاشق غذاخوری
لوبیا سبز پخته بلند خردشده 4-5 عدد
برگ تازه ریحان 15 عدد
نمک و فلفل به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا پیاز و سیر را تفت می دهیم. قارچ و فلفل دلمه ای را اضافه کرده و تفت می دهیم. فلفل سبز تند را اضافه کرده و تفت می دهیم. لوبیا سبز پخته را اضافه کرده و هم می زنیم. نمک را اضافه کرده و هم می زنیم. ریحان را اضافه کرده و تابه را از روی گاز برمی داریم. برنج را آبکش کرده و می گذاریم دم بکشد. پس از 20 دقیقه که دم کشید، در دیس کشیده و روی آن را با مواد تزیین می کنیم.
4 سال پیش
در تاریخ 1399/12/13 منتشر شده
است.
359
بـار بازدید شده