آنتی اکسیدان های زعفران

زعفران ایرانی حورگیس | HoorGiss
زعفران ایرانی حورگیس | HoorGiss
23 بار بازدید - 3 سال پیش - امروزه فواید مواد آنتی اکسیدانی
امروزه فواید مواد آنتی اکسیدانی در پیشگیری از بیماری های قلبی، کاهش آسیب مغز و چشم ها مورد توجه بسیار قرار گرفته است و تعدد تحقیقات بر روی منابع گیاهی غنی از این مواد نشان دهنده اهمیت آن می باشد. این پژوهش با هدف یافتن یک منبع آنتی اکسیدانی طبیعی با کاربرد صنایع غذایی به منظور حفظ کیفیت و افزایش زمان ماندگاری مواد غذایی در پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی جهاد دانشگاهی مشهد انجام شد. در این تحقیق میزان خواص آنتی اکسیدانی گلبرگ زعفران با استفاده از روش DPPH در طول موج 517 نانومتر، در غلظتهای 50 ،100، 150، 100، 200، 250، 300، 350، 400، 450، 500، 550، 600، 650 و 700 میکروگرم در میلی لیتر و در سه تکرار تعیین گردید. در مجموع گلبرگ زعفران یک منبع آنتی اکسیدان طبیعی و سهل الوصول بوده که غلظت 300 میکروگرم در میلی لیتر عصاره آن بیشترین درصد بازدارندگی را دارد اگر مطالب مفید بود حتما پست رو لایک کنید و با دوستانتون به اشتراک بذارید ️ حورگیس ، زعفرانی معطر به گیس حوریان امور سفارشات : https://instagram.com/hoorgiss https://t.me/hoorgiss https://hoorgiss.com
3 سال پیش در تاریخ 1400/09/21 منتشر شده است.
23 بـار بازدید شده
... بیشتر