علت افزایش بیماری های سرطانی بعد از صنعتی شدن محصولات غذایی
17 بار بازدید -
4 سال پیش
-
پویش کیفیت محصولات غذایی
مردم
پویش کیفیت محصولات غذایی
مردم می پرسند؛
چرا از وقتی که محصولات غذایی به سمت صنعتی شدن پیش رفت، بیماریهای داخلی مثل فشار خون و سرطان ها افزایش پیدا کرد؟
و یکی از پاسخ ها:
با پویش کیفیت محصولات غذایی همراه باشید.
Telegram: @foodqs
Instagram: @food_qs
WhatsApp: https://chat.whatsapp.com/LbV8K2YIW1dIo2YGUC1xBV
4 سال پیش
در تاریخ 1399/11/25 منتشر شده
است.
17
بـار بازدید شده