"طرز تهیه ته چین مرغ و بادمجان" با زعفران ناب و خوش عطر و طعم آیریس

IRIS_IRANIAN
IRIS_IRANIAN
436 بار بازدید - 3 سال پیش - خب کیا مثه من همیشه
خب کیا مثه من همیشه تا به امروز ته‌چین هاشون وامیرفته؟ دستا بالا بیاین که امروز میخوایم یه ته‌چین مرغ و بادمجون خوش‌طعم و لذیذ درست کنیم، که صدالبته قیافه‌اش هم چیزی از طعمش کم نداشته باشه. مواد لازم ته چین مرغ و بادمجان: برنج ۱پیمانه فیله مرغ ۴عدد یا نصف سینه مرغ پیاز ۱ عدد نمک-فلفل و زعفران آیریس برای پخت مرغ بادمجان قلمی ۲عدد تخم مرغ ۱عدد زعفران حل کرده خوش عطر و طعم آیریس ۲ قاشق چایخوری ماست ۳-۴ قاشق غذاخوری پودر هل ۱/۲ قاشق چایخوری گلاب ۱قاشق چایخوری روغن ۳قاشق غذاخوری نمک و فلفل به میزان لازم حالا بریم سراغ درست کردنش: اول از همه مرغ رو با نمک، فلفل و زعفرون ناااب آیریس، به همراه پیاز و مقداری آب می‌پزیم. بادمجان‌های خرد شده را روی پارچه چیده و نمک پاشیده تا تلخی آن را بگیریم سپس خشک کرده و سرخ می‌کنیم. برنج را آبکش کرده، تخم مرغ و زعفران حل شده را مخلوط کرده، سپس روغن و ماست را به همراه نمک، فلفل، پودر هل و گلاب ترکیب کرده و برنج آبکش شده را اضافه می‌کنیم. نیمی از مواد برنج را درون قابلمه چرب کرده ریخته، فشرده می‌کنیم و مرغ و بادمجانها را چیده و باقی برنج را اضافه کرده و فشرده می کنیم. این غذای لذیذ رو هم میشه روی گاز پخت هم داخل فر. برای پخت روی گاز، اون رو با حرارت ملایم به مدت ۵۰تا۶۰ دقیقه می‌پزیم. برای پخت در فر با دمای ۱۷۵درجه طبقه وسط به مدت ۵۰-۶۰ دقیقه می‌پزیم. نوش جان شما و عزیزانتون
3 سال پیش در تاریخ 1400/06/27 منتشر شده است.
436 بـار بازدید شده
... بیشتر