خط کامل دستگاه پرکن روغن خوراکی|دستگاه پرکن روغن|پرکن تمام اتومات|لیبل چسبان

27 بار بازدید - 2 ماه پیش - از مشخصات دستگاه پرکن روغن
از مشخصات دستگاه پرکن روغن خوراکی این است که باید بتواند حجم مشخصی از مایع را که می‌توان حجم آن را تنظیم کرد در ظروف مخصوص جای داد. این دستگاه دارای سنسورهای تشخیصی بوده و می‌تواند بطری‌های خالی را از بطری‌های پر تشخیص دهد؛ همچنین رابط کاربری هوشمند دارد و انسان می‌تواند به راحتی با آن کار کند. دستگاه پرکن روغن خوراکی انعطاف‌پذیری کافی برای پر کردن بطری‌های شیشه‌ای و پلاستیکی را دارا می‌باشد و البته دستگاه‌هایی که طراحی ضد آب دارند برای این منظور مناسب‌تر هستند. سرعت پر کردن دستگاه پرکن روغن هم قابل تنظیم است. از ویژگی‌های دیگر این دستگاه، کیفیت سیستم الکتریکی داخل آن است همچنین سیستم درب‌گذاری آن باید با کار شما متناسب باشد. محصولات روغنی مصرفی مانند روغن نارگیل و بادام زمینی به انواع مختلفی از تجهیزات پر کننده روغن خوراکی بر اساس غلظت آن ها نیاز دارند. ماشین‌ های بسته ‌بندی مایع زیادی برای بسته ‌بندی روغن‌ های خوراکی و بسیاری دیگر از محصولات مایع رقیق‌ تر یا چسبناک‌ تر در نظر گرفته شده اند. مشخصات دستگاه پرکن روغن مایع دستگاه پرکن روغن تمام اتوماتیک روغن مایع ماشین ساز مجهز به ۶ نازل پرکن، سیستم دربگذار اتومات درب و ۶ هد دربندی تمام استیل است. کاورها و بدنه دستگاه از جنس استنلس استیل ۳۰۴ و قسمت های درگیر با مواد از جنس استیل ۳۱۶، لوازم برقی و لوازم پنومانیک استفاده شده در دستگاه مونو بلاک ۶ نازل روغن از اجناس و برند های معتبر و مرغوب بازار است. دستگاه پرکن روغن شش نازل سیلندر پیستونی مخصوص بطری پت با سایز دهانه ۲۸ است و ماشین ساز توانایی طراحی، ساخت دستگاه پرکن روغن خوراکی با هر نوع ظرف و درب بطری را دارد. ظرفیت خروجی دستگاه روغن پرکن ۲۰۰۰ ظرف در ساعت است. برای اینکه روغن خوراکی با سرعت و دقت بیشتری در بطری‌های آن پر شوند از دستگاه پرکن روغن خوراکی استفاده می‌کنند. با توجه به اینکه این دستگاه پرکن مایعات غلیظ در ظرفیت‌های مختلفی در بازار موجود است شما باید بتوانید با توجه به حجم تولید ، نوع دلخواه و مناسب را انتخاب و خریداری نمایید.‌ کارایی دستگاه پرکن روغن خوراکی با توجه به نوع و ظرفیت آن متفاوت است. تلفن تماس : 09150300077 آدرس سایت : https://gamsanat.com/
2 ماه پیش در تاریخ 1403/05/12 منتشر شده است.
27 بـار بازدید شده
... بیشتر