آفوگاتو با قهوه یزدی روپل

Ruppell
Ruppell
35 بار بازدید - 3 سال پیش - یک پیشکش نیمه باستانی و
یک پیشکش نیمه باستانی و نیمه مدرن از طرف هیوا و روپل دوست داشتنی، ترکیب استثنایی طعم قهوه اصیل یزدی و طعم شیرین بستنی! رسپی ساده این آفاگاتو یزدی فقط تو ۲قلم خلاصه میشه: ۲شات روپل اوستا تازه دم و ۲اسکوپ بستنی! روپل اوستا رو دم کنین و بذارین کمی خنک بشه. بعد ۲اسکوپ بستنی وانیلی، یا برای طعم بیشتر بستنی زعفرانی رو داخل لیوان موردنظر بریزین و روپل رو بهش اضافه کنین و از طعم نابش لذت ببرین.
3 سال پیش در تاریخ 1400/12/24 منتشر شده است.
35 بـار بازدید شده
... بیشتر