آفوگاتو با قهوه یزدی روپل
35 بار بازدید -
3 سال پیش
-
یک پیشکش نیمه باستانی و
یک پیشکش نیمه باستانی و نیمه مدرن از طرف
هیوا و روپل دوست داشتنی، ترکیب استثنایی طعم قهوه اصیل یزدی و طعم شیرین بستنی!
رسپی ساده این آفاگاتو یزدی فقط تو ۲قلم خلاصه میشه:
۲شات روپل اوستا تازه دم
و ۲اسکوپ بستنی!
روپل اوستا رو دم کنین و بذارین کمی خنک بشه.
بعد ۲اسکوپ بستنی وانیلی، یا برای طعم بیشتر بستنی زعفرانی رو داخل لیوان موردنظر بریزین و روپل رو بهش اضافه کنین و از طعم نابش لذت ببرین.
3 سال پیش
در تاریخ 1400/12/24 منتشر شده
است.
35
بـار بازدید شده