روغن زیتون و هسته انگور برای سرخ کردن مناسب است؟
7 بار بازدید -
2 ماه پیش
-
پویش کیفیت محصولات غذایی
در
پویش کیفیت محصولات غذایی
در حالیکه بسیاری از متخصصین بر مصرف روغنهای زیتون و هسته انگور تاکید دارند؛
برخی میپرسند:
آیا روغنهای "زیتون" و "هسته انگور" برای سرخ کردن مناسب هستند؟
و پاسخ کارشناسان
با #پویش_کیفیت_محصولات_غذایی همراه باشید.
Telegram: t.me/foodqs
Instagram: Instagram.com/food_qs/
WhatsApp: https://chat.whatsapp.com/C1eFCSwqRhM4SuZtomkaWS
2 ماه پیش
در تاریخ 1403/05/24 منتشر شده
است.
7
بـار بازدید شده