روغن زیتون و هسته انگور برای سرخ کردن مناسب است؟

پویش کیفیت محصولات غذایی
پویش کیفیت محصولات غذایی
7 بار بازدید - 2 ماه پیش - پویش کیفیت محصولات غذایی در
پویش کیفیت محصولات غذایی در حالیکه بسیاری از متخصصین بر مصرف روغن‌های زیتون و هسته انگور تاکید دارند؛ برخی می‌پرسند: آیا روغن‌های "زیتون" و "هسته انگور" برای سرخ کردن مناسب هستند؟ و پاسخ کارشناسان با #پویش_کیفیت_محصولات_غذایی همراه باشید. Telegram: t.me/foodqs Instagram: Instagram.com/food_qs/ WhatsApp: https://chat.whatsapp.com/C1eFCSwqRhM4SuZtomkaWS
2 ماه پیش در تاریخ 1403/05/24 منتشر شده است.
7 بـار بازدید شده
... بیشتر