شیرینی بهشتی ،شیرینی سنتی ایرانی،شیرینی چای ایرانی

آشپزی  با عذرا
آشپزی با عذرا
148 بار بازدید - پارسال - شیرینی بهشتی،کوکی بهشتی،کوکی چای پودر
شیرینی بهشتی،کوکی بهشتی،کوکی چای پودر قند ۱۵۰ گرم روغن نیمه جامد ۱۵۰ گرم وانیل یا هل ½ ق.چ با دور تند ۵ دقیقه بزنید روغن مایع ۴۰ گرم آرد ۲۵۰ گرم خمیر را داخل قیف ریخته مقداری کاکائو به بقیه خمیر افزوده از کنجد و تخم خرفه برای روی شیرینی ها استفاده می شود در فر از قبل با ۱۷۵° گرم شده برای ۱۲-۱۵ دقیقه شیرینی ها را بعد از سرد شدن از سینی بردارید
پارسال در تاریخ 1402/06/07 منتشر شده است.
148 بـار بازدید شده
... بیشتر